Фото без описуСьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало  5-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації  у вирішенні особистих і робочих питань. Розглянуто 4 особистих звернень, одне колективне.

  • Жителька с.Мисюрівка звернулася до селищного голови з приводу виділення допомоги на  спеціальне лікування дитини з особливими потребами;
  •   мешканка с.Заставці звернулася з питанням заміни лампочок вуличного освітлення по вулицях села;  
  • надійшло колективне звернення батьків, діти яких підвозяться до Старосинявського ліцею ім.О.Романенка, з вимого зміни графіка підвозу дітей на більш зручний для учнів; (відбулося окреме обговорення даного питання).
  • під час прийому громадян обговорено питання роботи органу місцевого самоврядування, що стосуються мобілізаційної роботи, зокрема служби у ІІІ-ій окремій штурмовій бригаді, яка набирає та готує військовозобов’язаних близько 4 місяців та надає супровід у виконанні оперативних військових завдань.

Участь  у вирішенні та обговоренні питань взяли: перший заступник селищного голови Олександр Попик, начальник відділу освіти, молоді спорту, культури виконкому селищної ради Олександр Пузирук, заступник селищного голови Андрій Карпушин, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Бондарчук, староста Йосипівського старостинського округу Іван Луценко.

Усі питання обговорено під час прийому громадян, доручено службам відповідно до виконання ними своїх функціональних обов’язків  взяти під контроль вирішення актуальних для громадськості питань, надано роз’яснення та консультації.

 

За матеріалами  прийому громадян.