ОГОЛОШЕННЯ

Старосинявська селищна рада запрошує найменших мешканців громади на святкові заходи з нагоди міжнародного Дня захисту дітей, які відбудуться на центральній площі селища біля районного Будинку культури 31 травня 2019 року.

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні жителі Старої Синяви! Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал № 1» повідомляє вас, що в селищі проводиться підключення абонентів до нової мережі водопостачання, збудованої Старосинявською селищною радою відповідно до виданих технічних умов. У зв’язку з тим, що існуючі старі мережі водогону побудовані 40-60 років потому, що з часом призводить до частих проривів мереж, відповідно їх ремонт призводить до втрат води і відповідно нанесенню збитків підприємству.

ОГОЛОШЕННЯ

До відома жителів смт. Стара Синява. Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляє вас про те, що послуги по централізованому водовідведенню підприємством за затвердженим тарифам 12,81 грн/м3. надаються лише жителям, які проживають у будинках:

Кам’янець-Подільський індустріальний коледж

Кам’янець-Подільський індустріальний коледж вже протягом 75 років проводить підготовку фахівців для економіки України, у тому числі понад 25 років - зі спеціальності «Землевпорядкування».

КОНСУЛЬТУЄ МІНІСТР ЮСТИЦІЇ ПАВЛО ПЕТРЕНКО!

Доброго дня! Мене звати Ірина, я «вимушена переселенка» з Донецької області. Понад два роки проживаю у місті Хмельницький і за цей час жодного разу не зверталася до лікарів, проте наразі маю таку потребу. Поясніть будь ласка, що мені, як внутрішньо переміщеній особі, необхідно зробити щоб стати на облік у місцевій лікарні.   

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 21 липня 2005 р. №630 та Закон України Про ЖКХ №2454-VІІІ від 07.06.2018, споживання води без лічильника є безобліковим і від’єднується від загальної мережі без попередження.

До уваги жителів Старосинявської ОТГ.

Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2019 році» 30 травня 2019 року з 10.00 до 12.00 буде проведена перевірка готовності системи централізованого оповіщення до використання у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

До уваги жителів Старосинявської ОТГ!

Адміністрація КНП «Старосинявський ЦПМСД» повідомляє про те, що в зв′язку з проведенням додаткових заходів з посиленої імунізації проти кору, працівниками закладу проводяться активні прийоми в Старосинявській АЗП/СМ та виїзди мобільної бригади для вакцинації дітей та дорослих дошкільних та загально-освітніх навчальних закладів району. Тому, виїзди на фельдшерські пункти і амбулаторії району, де відсутні медики (ФП с. Теліженці та Пилявська АЗП/СМ ), тимчасово призупинено. Про відновлення виїздів населення повідомлять заздалегідь.