Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2021 році» 11 серпня 2021 року з 10.00 до 12.00 години буде проведено комплексну перевірку системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд та включенням електросирен. На території Старосинявської селищної ради сигнал електросирени буде поданий засобами оповіщення Старосинявської дільниці мережі доступу 315/4 смт.Летичів Хмельницької філії ПАТ «Укртелеком».

Основна мета проведення перевірки – визначення готовності системи оповіщення області до використання за призначенням.

Просимо громадян зберігати спокій, не панікувати та займатися повсякденними справами.

Окрім цього, нагадуємо, що при позаплановому включенні сирен та передачі мовної інформації по електронних засобах масової інформації і вуличних гучномовцях, інформація може мати зміст про загрозу або виникнення різного виду надзвичайних ситуацій.

Почувши довгий уривчастий сигнал сирен, мешканцям області необхідно включити радіоприймачі та прослухати інформацію. Інформація передається протягом 5-7 хвилин після подачі звукових сигналів та містить зміст про загрозу або виникнення різного виду надзвичайних ситуацій та порядок дій населення у цих умовах.

Громадяни! Будьте уважні до повідомлень і сигналів управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації. Це врятує Вам, рідним та близьким життя, збереже здоров’я та домівки.

Відповідальний з питань цивільного захисту населення

Старосинявської селищної ради