КОНСУЛЬТУЄ МІНІСТР ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ПАВЛО ПЕТРЕНКО!

КОНСУЛЬТУЄ МІНІСТР ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ПАВЛО ПЕТРЕНКО!

Павле Дмитровичу, мій чоловік понад рік не виплачує дитині аліменти. Він каже, що не працює, але нещодавно придбав нову машину та постійно їздить за кордон відпочивати. Чи можу я притягнути його до відповідальності за ухиляння від сплати аліментів? Дякую за відповідь!  

#ЧеснаПлатіжка

#ЧеснаПлатіжка

Відповідно до рішення Уряду встановлено єдиний, економічно-обґрунтований тариф на опалення для населення по всій країні. Ця ціна пропонується на рівні 1400 гривень при наявності лічильника і 35,21 грн за квадратний метр за відсутності лічильника. На сайтах Урядового порталу та Міністерство юстиції України з’явився калькулятор розрахунку чесної платіжки.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що у період з 15 липня 2019 р. по 22 липня 2019 р. товариством будуть проводитись агротехнічні заходи із внесенням агрохімікатів на поле № 35,38,39,40,41,42, розташоване в адміністративних межах Старосинявської селищної ради Старосинявського району, Хмельницької області. У зв’язку з наведеним, наполегливо просимо Вас, повідомити жителів населених пунктів, що входять в зазначену сільську раду, про проведення агротехнічних заходів для уникнення небажаних наслідків.

Чергова консультація Міністра юстиції Павла Петренка

Чергова консультація Міністра юстиції Павла Петренка

Доброго дня, пане Міністре! Так трапилося в моєму житті, що потребую звернутися до адвоката за консультацією. Я сирота, працюю, але отримую мінімальну зарплату і платити за послуги адвоката не в змозі. Знайомі розповіли мені про те, що можна отримати державну безкоштовну правову допомогу. Розкажіть, будь ласка, що це і чи маю я право на таку допомогу?

ТОП – 10 найбільш затребуваних професій на Хмельниччині

ТОП – 10 найбільш затребуваних професій на Хмельниччині

З початку року понад 4,3 тис. роботодавців поінформували Хмельницьку обласну службу зайнятості про потребу у кваліфікованих працівниках в області. У базі даних налічувалось 19,4 тис. вакансій. «Найбільшим попитом серед роботодавців користуються робітничі спеціальності, не вистачає кваліфікованих робітників у сфері транспорту, торгівлі та послуг, агропромислового комплексу», - зазначає директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня.

СЬОГОДНІ МОЖЛИВІ ПЕРЕБОЇ  З ВОДОПОСТАЧАННЯМ

СЬОГОДНІ МОЖЛИВІ ПЕРЕБОЇ З ВОДОПОСТАЧАННЯМ

Шановні жителі Старої Синяви, комунальне підприємство Старосинявської селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» просить вибачення за незручності та повідомляє вас, що сьогодні 26.06.2019р. можливі перебої з водопостачанням у зв’язку з ліквідацією проривів у смт Стара Синява на вулиці Толстого.

До уваги жителів Старосинявського  району !

До уваги жителів Старосинявського району !

Управління соціального захисту населення Старосинявської районної державної адміністрації інформує, що одержувачам житлової субсидії , яким з травня 2019 року житлова субсидія призначається на наступний період без подання нових заяви та декларації, необхідно терміново надати номер мобільного телефону.