ТЕРМІНОВО ЗВЕРНУТИСЯ В УПРАВЛІННЯ ТИМ, ХТО НЕ МАЄ МОБІЛЬНОГО…

ТЕРМІНОВО ЗВЕРНУТИСЯ В УПРАВЛІННЯ ТИМ, ХТО НЕ МАЄ МОБІЛЬНОГО…

До уваги жителів Старосинявської громади! У зв’язку з внесенням змін до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 р. № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово – комунальних послуг у грошовій формі», який застосовуватиметься з 1 жовтня 2019 року, управління соціального захисту населення Старосинявської районної державної адміністрації просить усіх одержувачів житлової субсидії та різних видів пільг, які не подали номер мобільного телефону, терміново звернутись до управління.

У ВІВТОРОК НА ПЛОЩІ СЕЛИЩА МЕДИКИ МІРЯТИМУТЬ ТИСК

У ВІВТОРОК НА ПЛОЩІ СЕЛИЩА МЕДИКИ МІРЯТИМУТЬ ТИСК

До уваги жителів Старосинявської ОТГ! 4 вересня 2019 року президентом України Володимиром   Зеленським   було підписано указ на проведення 17 вересня щорічних  заходів, приурочених до Дня безпеки пацієнта в Україні. Тому працівниками КНП "СТАРОСИНЯВСЬКИЙ ЦПМСД" у вівторок, 17 вересня на центральній площі селища, з 9 години організовують акцію на підтримку пацієнтів. Працюватиме виїзна бригада лікарів. Ви матимете можливість отримати консультацію сімейного лікаря, виміряти артеріальний тиск, вагу тіла, цукор крові, очний тиск, обстежитись на ВІЛ-інфекцію, гепатити, зробити ЕКГ.  

МОЖЛИВІ ПЕРЕБОЇ З ВОДОПОСТАЧАННЯМ

МОЖЛИВІ ПЕРЕБОЇ З ВОДОПОСТАЧАННЯМ

Шановні жителі Старої Синяви, комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» просить вибачення за незручності та повідомляє вас, що сьогодні 10.09.19 р. можливі перебої з водопостачанням у смт. Старій Синяві у зв’язку з проривом на вул.Грушевського. Працівники водоканалу приступили до виконання робіт із ліквідації прориву, довідково за тел. +380684472060. 

«Відкритий світ молоді» запрошує!

«Відкритий світ молоді» запрошує!

Від імені громадської організації «Відкритий світ молоді» дозвольте засвідчити свою повагу обласним та Київській міській державним адміністраціям і проінформувати про те, що з 25 по 31 жовтня 2019 року в рамках культурно- освітньої поїздки до Чехії, Словаччини, Німеччини відбудеться семінар «Професійне самовизначення сучасної молоді як соціокультурний процес» (програма додається).

У  СТАРІЙ  СИНЯВІ  МОЖЛИВІ  ПЕРЕБОЇ  З  ВОДОПОСТАЧАННЯМ

У СТАРІЙ СИНЯВІ МОЖЛИВІ ПЕРЕБОЇ З ВОДОПОСТАЧАННЯМ

Шановні жителі Старої Синяви, комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» просить вибачення за незручності та повідомляє вас, що сьогодні 06.09.19 р. та  на вихідні  можливі перебої з водопостачанням у зв’язку з  пошуком місця прориву  на центральному водопроводі у смт Стара Синява. Прохання до всіх жителів Старої Синяви, а особливо багатоквартирних будинків, при виявленні місця прориву, появі ознак прориву  ТЕРМІНОВО повідомте водоканал за тел. +380684472060. 

Хмельницька обласна служба зайнятості допомагає стати підприємцем

Хмельницька обласна служба зайнятості допомагає стати підприємцем

Сприяння самостійній зайнятості зареєстрованих безробітних є одним із важливих напрямків роботи Хмельницької обласної служби зайнятості. Зокрема, налагоджена системна інформаційна та профорієнтаційна робота з питань започаткування власної справи: надаються індивідуальні та групові консультації, проводиться комп’ютерна діагностика на виявлення схильностей до зайняття підприємницькою діяльністю.

Служба зайнятості Хмельниччини – надійний партнер для  підприємців області

Служба зайнятості Хмельниччини – надійний партнер для підприємців області

Роботодавці завжди були і залишаються незмінними головними клієнтами та соціальними партнерами служби зайнятості. У Хмельницькій області працюють майже 60 000 юридичних та фізичних осіб (без державних підприємств та банків), з них 55% у оптовій та роздрібні торгівлі (33 000 одиниць), у промисловості – 6,5% (3909), у сільському господарстві 4,5% (2585 одиниць) тощо. Протягом січня –  липня  2019 року створено понад 3300 нових робочих місць.

Оголошення щодо зміни реквізитів рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного  і місцевих бюджетів за стандартом IBAN

Оголошення щодо зміни реквізитів рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів за стандартом IBAN

УДКСУ у Старосинявському районі звертає увагу платників податків та інших платників, що з 01.10.2019 вступають в дію рахунки для зарахування податків, зборів, та інших доходів до державного і місцевих бюджетів відповідно до стандарту IBAN (29 літерно-цифрових символів) згідно з постановою Правління Національного банку України від 28.12.2018 № 162.

Увага! Продовжуємо ремонтні роботи з ліквідації аварії. Підвіз води населенню.

Увага! Продовжуємо ремонтні роботи з ліквідації аварії. Підвіз води населенню.

У зв,язку із ускладенням ліквідації аварї на магістральному водогоні на вулиці Грушевського смт Стара Синява водоканал приймає заявки із підвезення води спецавтомобілем в онлайн режимі, або за номером

Майже 900 учасників АТО (ООС) скористалися послугами Хмельницької обласної служби зайнятості

Майже 900 учасників АТО (ООС) скористалися послугами Хмельницької обласної служби зайнятості

Питання адаптації демобілізованих учасників АТО на ринку праці – одне з першочергових завдань у роботі служби зайнятості. Протягом січня-липня 2019 року, послугами обласної служби зайнятості скористалися 895 демобілізованих військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які набули статус безробітного. Забезпечено роботою 171 учасник АТО (ООС). Охоплено професійною підготовкою, перепідготовкою та підвищенням кваліфікації 43 особи.