ТИМЧАСОВО НЕ БУДЕ ВОДИ!

ТИМЧАСОВО НЕ БУДЕ ВОДИ!

Шановні жителі Старої Синяви, комунальне підприємство Старосинявської селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» просить вибачення за незручності та повідомляє вас, що сьогодні 06.05.2019р. можливі перебої з водопостачанням із 14.00 до 17.00.

Відповідальне батьківство сьогодні- гідне майбутнє завтра!

Відповідальне батьківство сьогодні- гідне майбутнє завтра!

Міністерство юстиції і Уряд одним із ключових завдань своєї роботи визначили піклування про наше майбутнє – про наших дітей. Очевидно, що ця турбота неможлива без сприяння відповідальному ставленню батьків до своїх обов’язків по вихованню і належному утриманню дітей.

Безпека праці при проведенні весняно-польових робіт у сільському господарстві

Безпека праці при проведенні весняно-польових робіт у сільському господарстві

Летичівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області наполегливо рекомендує роботодавцям, керівникам сільськогосподарських підприємств, головам фермерських господарств, інженерам з охорони праці під час розпалу весняно-польових робіт посилити профілактичну роботу із запобігання виробничому травматизму; організувати роботу згідно з Правилами з охорони праці в сільськогосподарському виробництві; дотримуватись нормативних актів з охорони праці, а саме:

У  ЦНАПі  ПРАЦЮЄ ПУНКТ  ПРАВОВОЇ  ДОПОМОГИ

У ЦНАПі ПРАЦЮЄ ПУНКТ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

У зв'язку з ліквідацією відділу “Старосинявське бюро правової допомоги” Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, з 01 квітня 2019 року розпочав роботу дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги Старосинявського району.

Чергова консультація Міністра юстиції Павла Петренка

Чергова консультація Міністра юстиції Павла Петренка

Шановний Павле Дмитровичу! Маю до Вас питання. В мене - донька, якій зовсім скоро виповниться 18 років, вона навчається на першому курсі в університеті. Її батько справно платить аліменти, але запевняє, що коли їй виповниться 18ть, припинить платити. Чи може донька розраховувати на його підтримку упродовж навчання? Світлана Шевченко Хто має право на утримання?

Шановні українці,  будьте уважні: якщо ви стали свідком нижчезазначених правопорушень, негайно звертайтеся до голови відповідної виборчої комісії,  офіційних спостерігачів та поліції!

Шановні українці, будьте уважні: якщо ви стали свідком нижчезазначених правопорушень, негайно звертайтеся до голови відповідної виборчої комісії,  офіційних спостерігачів та поліції!

Доброго дня! Я - житель міста Миколаєва і, як кожен українець, 31 березня обирав президента. Перебуваючи у кабінці для голосування, помітив як поруч зі мною, у сусідній кабінці, спрацьовує фотоспалах. Я знав, що заповнений виборчий бюлетень не можна фотографувати, тому одразу звернувся до спостерігачів та повідомив про цей факт. Розкажіть, будь ласка, які ще є види правопорушень і як правильно реагувати на них свідомим громадянам. Дякую!

Проведено проби питної води

Проведено проби питної води

Комунальне підприємство "Старосинявський центральний водоканал №1" повідомляє, що проведено проби питної води, яку використовують мешканці громади. Як показують результати проб, вода для споживання використовується  згідно норм якості.