ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНСЕЛКО АГРО» РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ЕНСЕЛКО – ЗАХІД.ОГОЛОШЕННЯ

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНСЕЛКО АГРО» РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ЕНСЕЛКО – ЗАХІД.ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що у період з 30 березня 2019 р. по 10 квітня 2019 р. товариством будуть проводитись агротехнічні заходи із внесенням агрохімікатів на поле № 26,27,28,33,32,31,29,30,99,98, розташоване в адміністративних межах села Іванківці , Старосинявського району, Хмельницької області. У зв’язку з наведеним, наполегливо просимо Вас, повідомити жителів населених пунктів, що входять в зазначену сільську раду, про проведення агротехнічних заходів для уникнення небажаних наслідків.

На Хмельниччині  стартує весняно-літня нерестова заборона

На Хмельниччині стартує весняно-літня нерестова заборона

Нерест – це особливий та надзвичайно важливий період у житті мешканців водойм, коли відбувається їх розмноження, у цей період вони стають вразливими і безпомічними.  В цей час, як ніколи рибі потрібен спокій і затишок, вона потребує охорони від браконьєрів і  від того наскільки успішно та вдало пройде нерест залежить чисельність риби у наших водоймах та майбутнє рибних ресурсів.

Хто має право на першочергове зарахування в дитсадок? -  роз'яснення та перелік нормативних актів

Хто має право на першочергове зарахування в дитсадок? - роз'яснення та перелік нормативних актів

Загальні умови прийому дітей до закладів дошкільної освіти регулюються Положенням про дошкільний навчальний заклад, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2013 року № 305.

Шановні споживачі!

Шановні споживачі!

Нагадуємо вам про необхідність встановлення приладів обліку води, адже згідно Закону України від 22.06. 2017 року № 2119-VIII “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання”, Наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27.06.2008 №190 «Про затвердження Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України»: «розрахунки за спожиту питну воду та скид стічних вод здійснюються на основі показів засобів обліку».

Прийом громадян

Прийом громадян

Прийом громадян на базі Старосинявської селищної ОТГ, 27.03.2019 о 12:30,

Увага!!!  Для всіх платників податків !!!

Увага!!! Для всіх платників податків !!!

Можливість отримувати відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків для заповнення декларації державного службовця, податкової декларації про майновий стан і доходи!!!

«О жінко, ти – мрія, ти - весна»

«О жінко, ти – мрія, ти - весна»

ЗАПРОШУЄМО на урочистості та святковий концерт, присвячені 75-тій річниці визволення району, 205-тій річниці з дня народження Т.Г.Шевченка та Міжнародному жіночому дню