Державна  підтримка сільського господарства: зміни та перспективи

Державна підтримка сільського господарства: зміни та перспективи

З метою ефективного використання бюджетних коштів, досягнення балансу в фінансуванні програм підтримки та стійкому соціально-економічного розвитку села, підвищення конкурентоспроможності виробників аграрної продукції, розширення товарної структури експорту й утвердження України на світових ринках продовольства – Міністерством аграрної політики та продовольства України розроблено законопроект «Про внесення змін до Закону «Про державну підтримку сільського господарства України».

БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ ДЕПУТАТІВ ОТГ

БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ ДЕПУТАТІВ ОТГ

Стартувала третя хвиля набору депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад (ОТГ) на навчальні семінари з актуальних питань депутатської діяльності в рамках проекту «Сильні ради – спроможні громади».

До уваги депутаток місцевих рад!

До уваги депутаток місцевих рад!

Інститут Політичної Освіти ОГОЛОШУЄ набір жінок-депутаток місцевих рад та жінок, які планують стати депутатками, до участі в навчальному семінарі «Жінки в політиці» в рамках проекту «Місцеве самоврядування. Крок до ефективності»

Про індексацію нормативної грошової оцінки земель 

Про індексацію нормативної грошової оцінки земель 

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України повідомляє, що відповідно до пункту 9 підрозділу 6 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (в редакції Закону України від 23.11.2018 № 2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів») індекс споживчих цін за 2017-2023 роки, що використовується для визначення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки сільськогосподарських угідь, земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення, застосовується із значенням 100 відсотків.

Запрошення на публічне представлення звіту про виконання селищного бюджету Старосинявської ОТГ за 2018 рік

Запрошення на публічне представлення звіту про виконання селищного бюджету Старосинявської ОТГ за 2018 рік

19 лютого о 14.00 в сесійній залі селищної ради (вул. Івана Франка, 8) відбудеться публічне представлення звіту про виконання селищного бюджету Старосинявської ОТГ за 2018 рік фінансовим управлінням спільно з головними розпорядниками бюджетних коштів.

Аукціон з продажу права оренди земельної ділянки

Аукціон з продажу права оренди земельної ділянки

31.01.2019 року об 11:00 в приміщенні Старосинявської селищної ради (Хмельницька обл. смт. Стара Синява вул. І. Франка,8) відбудеться аукціон з продажу права оренди земельної ділянки (площа 0,0128 га, кадастровий номер 6824455100:01:007:0056), що розташована у смт. Стара Синява, вул. Мончака та призначена для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Договір оренди укладається на 7 років. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою – 1969,19 грн.