Продовжується збір документів на  дотацію за молодняк ВРХ

Продовжується збір документів на дотацію за молодняк ВРХ

Шановні жителі громади, хто утримує молодняк ВРХ! Згідно ПОСТАНОВИ Кабінету Міністрів України від 30.01.2019 Р. № 110 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, аквакультури (рибництва)”, передбачено, що дотація за молодняк, який народився у господарствах фізичних осіб, надається за кожні чотири місяці його утримання наростаючим підсумком з урахуванням віку молодняка у розмірі:

ШАНОВНІ  ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ!

ШАНОВНІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ!

Старосинявська селищна рада повідомляє про те, що необхідно сплатити земельний податок з фізичних осіб за 2019 рік! У разі несплати будуть нараховуватися штрафні санкції та пеня в розмірі 10% від суми податку за кожен прострочений місяць.

КОМПЕНСАЦІЯ ВАРТОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ  ТЕХНІКИ

КОМПЕНСАЦІЯ ВАРТОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ТЕХНІКИ

Рішенням сесії обласної ради від 19 вересня поточного року №47-27/2019 внесено зміни до Порядку використання коштів обласного бюджету за напрямом «Часткова компенсація вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання (включаючи приватний сектор)».

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Увага!!! Для всіх платників податків і зборів!!! Нові рахунки для сплати податків і зборів!!!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» інформує про те, що в умовах постійного зростання основних складових тарифів, зокрема, мінімальної заробітної плати, вартості електричної енергії, паливно-енергетичних та інших матеріальних ресурсів виникла невідповідність діючих тарифів фактичним витратам для вироблення (створення) послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.

ЯКЩО ВИ ЗНАЙШЛИ ПРОРИВ…

ЯКЩО ВИ ЗНАЙШЛИ ПРОРИВ…

Комунальне  підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» звертається до жителів громади з проханням півпраці, що дасть можливість ефективнішої роботи підприємства та безперебійного постачання води до ваших домівок. Якщо ви стали свідком прориву мереж водопроводу, або свідомої крадіжки води звертатись за телефоном:  0684472060.  Анонімність дзвінка гарантуємо. Також для чіткого та своєчасного обліку використання води просимо всіх абонентів щомісячно подавати  показники лічильників.

УВАГА! ВИНИКЛА НЕБЕЗПЕКА ЗАРАЖЕННЯ НА СКАЗ!

УВАГА! ВИНИКЛА НЕБЕЗПЕКА ЗАРАЖЕННЯ НА СКАЗ!

На вулиці Гвардійська (мікрорайон Браток)  у  смт. Старій Синяві  сьогодні зафіксовано випадок захворювання свійської тварини на сказ. Шановні жителі мікрорайону Браток! З метою запобігти захворюванню  на сказ  завтра  19.09.2019р.  із 7.00 ранку ветлікарями Старосинявської районної державної лікарні ветмедицини  буде проводитися подвірний обхід та вакцинація домашніх тварин.  

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: як отримати статус особи з інвалідністю військовослужбовцю, який отримав поранення під час участі в АТО?

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: як отримати статус особи з інвалідністю військовослужбовцю, який отримав поранення під час участі в АТО?

Статус особи з інвалідністю внаслідок війни надається особам, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО,

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

У зв’язку із закінченням відпускної капманії  відновився графік виїзду сімейних лікарів  КНП «Старосинявський ЦПМСД» в ФП с. Теліжинці та Пилявську АЗП/СМ з 12 вересня 2019 року Графік додається: •    ФП с. Теліженці  - 1 раз в місяць: -    12.09.2019р. – Найко О.В.; -    10.10.2019р. – Стасюк Н.О.; -    14.11.2019р. – Чернявська Т.Т.; -    12.12.2019р. – Кицун В.М.

ТЕРМІНОВО ЗВЕРНУТИСЯ В УПРАВЛІННЯ ТИМ, ХТО НЕ МАЄ МОБІЛЬНОГО…

ТЕРМІНОВО ЗВЕРНУТИСЯ В УПРАВЛІННЯ ТИМ, ХТО НЕ МАЄ МОБІЛЬНОГО…

До уваги жителів Старосинявської громади! У зв’язку з внесенням змін до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 р. № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово – комунальних послуг у грошовій формі», який застосовуватиметься з 1 жовтня 2019 року, управління соціального захисту населення Старосинявської районної державної адміністрації просить усіх одержувачів житлової субсидії та різних видів пільг, які не подали номер мобільного телефону, терміново звернутись до управління.