Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський в рамках угод соціального партнерства із благодійним фондом «Разом з КЕРНЕЛ» спільно із представниками агрокомпанії «КЕРНЕЛ» Вадимом Муравським та Світланою Демковою під час свят новорічно-різдвяного циклу відвідали місцевий сільський Будинок культури у селі Лисанівці.

Як подарунок до свят вручили для сільського Будинку культури подарунок – сучасні акустичні колонки та мікрофон для системи «КАРАОКЕ».

Ознайомилися із діяльністю поточним станом справ закладу, обговорили із начальником відділу культури, туризму, національностей та релігій Богданом Німцем та завідуючою Лисановецьким СБК Світланою Стасюк проблеми галузі, шляхи вирішення питань, враховуючи демографічну ситуацію.

Фото без описуЯк розповідає в.о. старости села Григорій Брицький, що у 1963 р. побудовано приміщення Лисановецького СБК, ремонтні косметичні роботи завжди проводили власними силами, а музичну апаратуру не мали змоги оновити найближчі 12 років, тому цей подарунок є цінним для нашої молоді, за що вдячні селищному голові та керівництву благодійного фонду «Разом з КРНЕЛ».

Завклубом Світлана Стасюк, яка працює на посаді 20 років, говорить, що проблема із забезпеченням сучасною апаратурою існувала давно, частково їй самій доводилося оновлювати обладнання за свої кошти; уже більше 10 років користувалися тим, що є в наявності. - Із двох сіл Паньківці та Лисанівці молодь приходить на свята та дискотеки до Будинку культури, - каже Світлана Трохимівна,- збирається десь більше 20 чоловік, тому хотілося б для них створити гарні теплі хвилини спілкування, сільської молоді вже й не так багато. Тому ми дуже вдячні селищному голові Віталію Здебському та менеджерам «КЕРНЕЛ» за підтримку і надану допомогу. Надіємося на подальшу співпрацю.

 

Відділ культури, туризму, національностей та релігій.