Селищний голова Віталій Здебський на завершення 42-ої чергової сесії селищної ради, що проводилася в кінці 2018 року, підбив підсумки роботи селищної ради (ОТГ) та проаналізував стан справ із виконання проектів, над якими працювали в минулому році.

Ми з гідністю витримали усі труднощі та випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього Старосинявської громади.

За цей рік нам вдалося реалізувати близько десятка проектів з розвитку інфраструктури сіл громади, частково оновити навчальні та лікувальні заклади, виконати заходи більше 20 програм розвитку, побудувати більше 32 км водогонів та зробити близько 10 км ліній електропередач у селах громади, провести ремонт вуличних доріг, загальною площею більше 15 кв. м., ремонтні роботи певних об’єктів за рахунок угод соціального партнерства до одного мільйона гривень і працювати над планами на наступний рік.

Це все стало можливим завдяки цілеспрямованій роботі депутатського корпусу селищної ради, інвесторів, які працюють на нашій землі, виконавчого комітету та апарату селищної ради. Особливу увагу в цьому році приділяли соціальному захисту тих, хто потребує, підтримці творчої молоді, учасників АТО, малозабезпечених родин.

Щиро дякую вам усім за плідну роботу, співпрацю на розвиток громади, за чесну та відповідальну роботу.

Сподіваюсь на вашу підтримку, взаєморозуміння і в наступному році.

Щиро вітаю вас із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, бажаю вам добра, міцного здоров’я, достатку у вашому домі, успіхів у ваших справах. Нехай здійсняться ваші бажання!

 

За матеріалами сесії