Фото без описуВідбулася зустріч селищного голови Віталія Здебського з представниками ТОВ «Синяважитлобуд», які побудували на вул.Грушевського у смт Старій Синяві 4-ох поверховий 24-квартирний будинок із вбудованим магазином.

Під час зустрічі обговорено питання процесу забезпечення житлом різних категорій населення громади; реалізацію відповідних програм з даного питання, завершення робіт по багатоквартирному будинку. Представники «Синяважитлобуд» інформували , що необхідно подати документацію на отримання декларації на введення в експлуатацію житлового будинку до 03.02.2019р.; житловий будинок планується ввести в експлуатацію 31.03.2019 р. без внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків.

Фото без опису

На квартирному об­ліку на отримання житла у виконкомі Старосинявської селищної ради пе­ребуває 31 військо­вослужбовець, на позачерговому за­безпеченні житлом перебуває 4 дитини, позбавлені батьківського піклування, на загальній черзі з придбання житла перебуває 22 людини.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ (Інспекція ) ДАБК.