Фото без описуСьогодні в урочистій обстановці відбулося представлення нового начальника Старосинявського районного сектору Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області – майора служби цивільного захисту Богдана Олександровича Боднарука.

Після закінчення Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля працював начальником Летичівського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Перший заступник начальника Головного управління ДСНС у Хмельницькій області Дмитро Бондар представив нового керівника, ознайомив з наказом начальника, генерал-майора служби цивільного захисту Едуарда Братка "Про призначення осіб начальницького складу" від 24.06.2020р. №265.

Селищний голова Віталій Здебський привітав новопризначеного керівника рятувальників Богдана Олександровича з початком роботи на території Старосинявської ОТГ, побажав успіхів у службі на благо жителів громади.

Після офіційної частини  спільно із селищним головою обговорено питання техногенної безпеки та розвитку місцевих пожежних команд.  

До слова, Старосинявська селищна рада постійно веде тісну співпрацю із працівниками пожежної безпеки, на території ОТГ окрім Старосинявського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області діють три місцеві пожежні команди у селах Заставці, Пиляві та Адамполі, в котрих працює 10 працівників. У ліквідації надзвичайних ситуацій та підтримці місцевого населення проведена спільна лінія дій і Старосинявської ОТГ, і рятувальників.

А нещодавно завершено селищним головою В.Здебським реалізацію сучасного європейського проєкту «Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних громадах України», завдяки якому за підтримки Республіки Польща Програми «U-LEAD з Європою» на суму 104,5 тис. грн. закуплено формений одяг рятувальникам. ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.