Фото без описуСьогодні завершила роботу 65-а позачергова сесія, яку провів селищний голова Віталій Здебський за участі 15 депутатів селищної ради. На розгляд сесії виносили одне питання «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік».

Депутати обрали лічильну комісію в складі: голова комісії Юрій Гурин, члени комісії Марія Омельчак та Олег Лучіцький. До порядку денного внесли додатково ще два питання, що стосувалися внесення змін до рішень та розглянули питання «Про погодження Головному управлінню Держгеокадастру в Хмельницькій області щодо передачі земельних ділянок у власність».

При розгляді першого питання «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік», які пропонували залишити на рівні минулого року, депутати розглянули пропозицію Дроздовського Віталія Олександровича – встановити для платників другої групи єдиного податку ставку податку - 10%, пропозицію підтримали. Депутати ознайомилися з листом ПрАТ «Хмельницькрибгосп», котрі просили зменшити ставку податку до 1,5%; голосували за дану пропозицію, але не підтримали.

Внесли зміни до рішень, що стосувалися земельних питань – виправлення технічних помилок. Проголосували за питання «Про погодження Головному управлінню Держгеокадастру в Хмельницькій області щодо передачі земельних ділянок у власність».

Депутати розглянули відповідь Головного управління Держгеокадастру в Хмельницькій області на депутатський запит щодо надання інформації щодо розроблення проектів землеустрою за принципом мовчазної згоди на території Старосинявської ОГТ, депутати вирішили врахувати дану відповідь при затвердженні на сесіях даних проектів землеустрою.

У «Різному» розглянули питання благоустрою, роботи місцевого ринку під час пандемії COVID-19 та визначилися із датою проведення наступної сесії – 06.07.2020 року о 10.00 із врахуванням карантинних заходів.

Робота 65-сесії тривала близько 2-ох годин, депутати працювали злагоджено і конструктивно.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.