Фото без описуСьогодні ТОВ “ХМІЛЬНИЦЬКЕ” (керівник - Рижук В.В.), ВП Агрофірма “НАДІЯ ПИШКИ” (керівник - Борбич О.Г.) передали для встановлення захисне скло на всі робочі столи для Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради. Адже ЦНАПи є одними з найвідвідуваніших установ країни, де здійснюється безпосередній контакт між заявниками та працівниками…

ТОВ “АСТАРТА-КИЇВ” продовжує допомагати в боротьбі з COVID-19, реалізовуючи проєкти соціального партнерства. Представники регіональних підрозділів з початку карантину здійснили ряд заходів спрямованих на захист населення від поширення небезпечної інфекції.

Зокрема, саме завдяки фінансової підтримки Генерального директора агропромхолдингу «Астарта-Київ» - Віктора Іванчика, ТОВ “ХМІЛЬНИЦЬКЕ” (керівник - Рижук В.В.), ВП Агрофірма “НАДІЯ ПИШКИ” (керівник - Борбич О.Г.), що успішно господарють на території Старосинявської ОТГ, за час пандемії забезпечено медичним обладнанням, засобами захисту та дезінфекції медичних працівників та населення громади.

Фото без опису

Нещодавно закуплено та передано для встановлення захисне скло на всі робочі столи для Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради. Адже ЦНАПи є одними з найвідвідуваніших установ країни, де здійснюється безпосередній контакт між заявниками та працівниками. Великі прозорі, скляні бар’єри не стануть перешкодою у спілкуванні, а навпаки створять більш комфортні та безпечні умови для надання адміністративних послуг. “Бар’єрне” надання адміністративних послуг - незручне для людей. Очікування під дверима установ створює дискомфорт у спілкуванні, певну психологічну напругу. Тому, противірусні скляні бар’єри - чудова практика для установ, що здійснюють прийом громадян.

Безпека життя людей - понад усе. Давайте берегти один одного!!!

Старосинявська ОТГ, працівники ЦНАПу щиро вдячні за співпрацю!