ПРИЗУПИНИТИ НАВЧАННЯ ІЗ 27 ЛЮТОГО…

26 лютого відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій районної державної адміністрації. В якому взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста, начальник відділу освіти, , молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної   ради Олександр Пузирук.

ДО ПЕРШОГО КВІТНЯ ПОТРІБНО ЗАПОВНИТИ Е-ДЕКЛАРАЦІЇ

У залі засідань адмінбудинку  проходив семінар-навчання за програмою навчання депутатів та посадових осіб місцевого самоврядування Старосинявської ОТГ, проведений викладачами Хмельницького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів  місцевого самоврядування, державних підприємств, установ й організацій.

НА СЕСІЇ ВИДІЛИЛИ КОШТИ ДЛЯ ВИБОРІВ ДЕПУТАТА

У селищній раді відбулося  засідання   30-ої позачергової  сесії селищної  ради, яке провів селищний голова Віталій Здебський.  На порядок денний винесено одне питання:

Відкрито шкільний музей Матері

Є слово, звучання якого у серці кожної людини народжує почуття безмежної ніжності та любові: Мама, Матуся, Ненька - це початок світу і життя. З неї починається все: і пізнання навколишнього світу, і перші кроки по рідній землі, і рід, і родина, і мала батьківщина.

ВИРІШУВАЛИ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ

У селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Члени виконкому розглянули питання:

«КУДИ І ЧОМУ ЗНИКЛА МЕМОРІАЛЬНА ДОШКА ЗІ ШКОЛИ?»

Читаючи матеріал на першій сторінці «Колоса» № 11-12 від 9 лютого 2018 року, не можна залишатися байдужим до написаного. Автор статті не поцікавився реальними фактами «її зникнення», тому, як керівники освітянського процесу, маємо право на спростування фактів: ст. 277 Цивільного Кодексу України Книга ІІ гл.20 п. 7.

У СТАРІЙ СИНЯВІ вшанували пам'ять героїв Небесної сотні (Четверта річниця трагедії: фоторепортаж, відео)

У центрі  Старої  Синяви біля  Меморіалу  жертвам Голодомору 1932-33 років, там, де вперше у 2013 році відбувалися пам’ятні дні із вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, проходили заходи із вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та полеглих воїнів АТО, організовані відділом культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради та районним Будинком культури.

КОЖНІЙ ДИТИНІ ПОТРІБНА СІМ'Я ...

Старосинявський  центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради  інформує  про «Сімейні форми влаштування та підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»

НА ЗБОРАХ ГРОМАДЯН В МИСЮРІВЦІ ОБГОВОРЕНО РІЗНІ ПИТАННЯ

У селі Мисюрівка у приміщенні місцевого закладу культури відбулася зустріч селищного голови Віталія Здебського із жителями сіл Івки, Мисюрівка та Травневе. Участь в обговоренні важливих питань сьогодення взяли: в.о.начальника відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради Наталія Дзюба, керуючий справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук, в.о. старости сіл Івки, Мисюрівка, Травневе Володимир Бортник, депутат селищної ради Марія Омельчак та близько 115 жителів сіл.