Фото без описуСитуація станом на 14.00 16 березня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована.

  • Оперативний штаб ЦЗН та НС продовжує працювати в режимі воєнного стану. Завершуємо працювати над укріпленнями та методами захисту.
  • Організовано відправляємо допомогу нашим військовим – відправлено понад 40 т продукції, організовуємо засоби для надання першої медичної допомоги.
  • Працюють всі комунальні служби та заклади охорони здоров’я.
  • Територія громади, вулиці патрулюються військовими комендантської роти та представниками громадського формування. Не забувайте при собі завжди мати документи, що посвідчують особу, нагадую – з 21.00 до 06.00 – комендантська година.
  • Створюємо умови для переселенців, є можливість розмістити в окремих житлових приміщеннях населених пунктах. У приміщенні колишнього кінотеатру «Зоря» діє координаційний центр при селищній раді з надання гуманітарної допомоги переселенцям (одяг, засоби гігієни, дитячі речі). На даний час звернулося за допомогою 20 осіб.
  • Дані усіх чоловіків від 18 до 60 років повинні бути зафіксовані в штабі ЦЗН та НС селищної ради, над чим працюють старости та відповідальні працівники селищної ради, місцевого відділення військкомату та поліції.
  • Відправлено гуманітарну допомогу військовим та переселенцям в місця, де найбільше є потреба.
  • Сьогодні проведено нараду з аграріями громади щодо бронювання посад у сільськогосподарській галузі, оскільки на них покладено першочергове завдання тилу – забезпечення продукцією. Розчався комплекс весняно-польових робіт.

Звертаю увагу, ворог активізувався у інформаційній війні – поширюється дезінформація, створюються сумнівні групи зі значками «Z або V». Будьте уважні та обережні, потрібно вірити лише офіційним джерелам і не поширювати фейків! Хто поширює дезінформацію – сприяє російським диверсіям. Не піддавайтеся на провокації.

Звертаюся до волонтерів із проханням координувати свою роботу із нашими волонтерськими пунктами та оперативним штабом цивільного захисту населення і надзвичайних ситуацій селищної ради. Так ми зможемо разом закрити всі нагальні потреби військових та переселенців.

Будьте дисципліновані, зберігайте спокій та холодний розум.

Все буде добре! Все буде УКРАЇНА!

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ