У НОВІЙ СИНЯВЦІ ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ГРОМАДЯН

У селі Нова Синявка відбулися загальні збори громадян, участь в яких взяв селищний голова Віталій Здебський, перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин, в.о. начальника відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради Наталія Дзюба, депутат селищної ради, начальник управління агропромислового розвитку РДА Андрій Лакуста, в.о. старости села Нова Синявка Галина Пилипчук, депутат селищної ради від округу Сергій Наумець та 115 жителів села.

«ХАЙ ЗАВЖДИ ЩАСТЯ БУДЕ НАЗАВЖДИ!»

Теплі хвилини спілкування отримали учасники заходів, які проходили в районному Будинку культури з нагоди трьох дат в календарі.

РОЗЧИЩАЛИ ДОРОГИ У «ВЕСНЯНУ ЗАМЕТІЛЬ»

Початок весни-2018 справді здивував морозами… Від мінус 5 до -24 градусів повітря, пронизливий вітер і плюс снігові перемети на дорогах, яких, впринципі, уже не чекали. У селищній раді працював оперативний штаб із ліквідації наслідків погодних умов, роботу якого очолив голова громади Віталій Здебський, організував перший заступник селищного голови Андрій Карпушин.

Програма зайнятості населення – шлях до створення умов для підвищення рівня зайнятості населення

Рішенням виконавчого комітету Старосинявської селищної ради від 23 лютого 2018 року створено робочу групу з розробки Програми зайнятості населення Старосинявської селищної ради на 2018-2010 роки, якій доручено розробити проект Програми зайнятості та надати його для опрацювання постійними комісіями ради з подальшим прийняттям на черговій сесії селищної ради.

Старосинявське бюро правової допомоги інформує:

7 червня 2017 року стартував Загальнонаціональній просвітницький проект « Я МАЮ ПРАВО!» (ЯМП!), який реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою БПД та територіальними органами юстиції за підтримки USAID “Нове правосуддя”

ЯК І КУДИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ КОШТИ?

Контроль за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини здійснюється працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді селищної ради відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 623 від 30.10.2014 р. «Про внесення змін до деяких постанов КМУ щодо функціональних обов’язків державного соціального інспектора».

Соціальна підтримка сімей необхідна

Кожна родина – джерело захисту дитини. Як складатиметься соціально-психологічна обстановка в сім’ї, в основному залежить від батьків.