ВИРІШУВАЛИ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ

ВИРІШУВАЛИ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ

У селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Члени виконкому розглянули питання:

«КУДИ І ЧОМУ ЗНИКЛА МЕМОРІАЛЬНА  ДОШКА ЗІ ШКОЛИ?»

«КУДИ І ЧОМУ ЗНИКЛА МЕМОРІАЛЬНА ДОШКА ЗІ ШКОЛИ?»

Читаючи матеріал на першій сторінці «Колоса» № 11-12 від 9 лютого 2018 року, не можна залишатися байдужим до написаного. Автор статті не поцікавився реальними фактами «її зникнення», тому, як керівники освітянського процесу, маємо право на спростування фактів: ст. 277 Цивільного Кодексу України Книга ІІ гл.20 п. 7.

У СТАРІЙ СИНЯВІ  вшанували пам'ять героїв Небесної  сотні (Четверта річниця трагедії: фоторепортаж, відео)

У СТАРІЙ СИНЯВІ вшанували пам'ять героїв Небесної сотні (Четверта річниця трагедії: фоторепортаж, відео)

У центрі  Старої  Синяви біля  Меморіалу  жертвам Голодомору 1932-33 років, там, де вперше у 2013 році відбувалися пам’ятні дні із вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, проходили заходи із вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та полеглих воїнів АТО, організовані відділом культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради та районним Будинком культури.

КОЖНІЙ ДИТИНІ ПОТРІБНА СІМ'Я ...

КОЖНІЙ ДИТИНІ ПОТРІБНА СІМ'Я ...

Старосинявський  центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради  інформує  про «Сімейні форми влаштування та підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»

НА ЗБОРАХ ГРОМАДЯН В МИСЮРІВЦІ ОБГОВОРЕНО  РІЗНІ ПИТАННЯ

НА ЗБОРАХ ГРОМАДЯН В МИСЮРІВЦІ ОБГОВОРЕНО РІЗНІ ПИТАННЯ

У селі Мисюрівка у приміщенні місцевого закладу культури відбулася зустріч селищного голови Віталія Здебського із жителями сіл Івки, Мисюрівка та Травневе. Участь в обговоренні важливих питань сьогодення взяли: в.о.начальника відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради Наталія Дзюба, керуючий справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук, в.о. старости сіл Івки, Мисюрівка, Травневе Володимир Бортник, депутат селищної ради Марія Омельчак та близько 115 жителів сіл.

«Ходімо, Колодію, на нашу затію»

«Ходімо, Колодію, на нашу затію»

Тепле і радісне свято у прощену неділю – Свято Масляної - підготували керівники сільських закладів культури Пасічнянського сільського будинку культури та Гречанського сільського клубу (Семенюк В.А., Семенюк Ю.С.).

ЗА  ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ НЕ МЕНШЕ 340 грн.

ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ НЕ МЕНШЕ 340 грн.

У селищній раді   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, яке провела заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук. Участь в роботі комісії взяли 8  членів комісії із 11.  

День спонтанного прояву доброти

День спонтанного прояву доброти

17 лютого - День спонтанного прояву доброти - це міжнародне свято, яке прийнято святкувати усіма народами. Його поява пов'язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об'єднати під гаслами доброти всіх людей планети — незалежно від їх громадянства, віросповідання та національної приналежності.

«Пам’ятаймо полеглих, шануймо живих»

«Пам’ятаймо полеглих, шануймо живих»

15 лютого на території громади проходили заходи, приурочені 29-річниці виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану та дню вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.