«Ходімо, Колодію, на нашу затію»

Тепле і радісне свято у прощену неділю – Свято Масляної - підготували керівники сільських закладів культури Пасічнянського сільського будинку культури та Гречанського сільського клубу (Семенюк В.А., Семенюк Ю.С.).

ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ НЕ МЕНШЕ 340 грн.

У селищній раді   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, яке провела заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук. Участь в роботі комісії взяли 8  членів комісії із 11.  

День спонтанного прояву доброти

17 лютого - День спонтанного прояву доброти - це міжнародне свято, яке прийнято святкувати усіма народами. Його поява пов'язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об'єднати під гаслами доброти всіх людей планети — незалежно від їх громадянства, віросповідання та національної приналежності.

«Пам’ятаймо полеглих, шануймо живих»

15 лютого на території громади проходили заходи, приурочені 29-річниці виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану та дню вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.

Відбулися змагання з волейболу на Кубок Євгена Шапка

В опорному навчальному закладі громади - Старосинявському НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст., гімназія» ім. Олександра Романенка відбулися змагання з волейболу на Кубок Євгена Шапка, приурочені дню виведення військ з Афганістану. Організаторами змагань були - селищна рада, відділ освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради, Старосинявська ДЮСШ, Старосинявський НВК.

Держгеокадастр оприлюднив план-графік передачі земельних ділянок об’єднаним громадам

Голова Старосинявської ОТГ Віталій Здебський 8 лютого 2018 року підписав Меморандум про співпрацю при здійснені заходів щодо передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаної територіальної громади із начальником Головного Управління Держгеокадастру в Хмельницькій області Василенко В.М.

Чим більша громада, тим більше доходів, - рейтинг темпів зростання власних доходів місцевих бюджетів за 2017 рік

Експерти Групи фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні провели моніторинг щодо темпів зростання власних доходів бюджетів, зокрема ОТГ, та надали експертні висновки.

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОРГКОМІТЕТУ З ПРИВОДУ ВІДЗНАЧЕННЯ ДАТИ В КАЛЕНДАРІ 15 лютого

У селищній раді голова громади Віталій Здебський провів засідання організаційного комітету з приводу 29-ї РІЧНИЦІ З ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ.

«Крути. В мої сни прийшла війна…»

У районному будинку культури відбулась прем’єра театрально-кінематографічної вистави «Крути. В мої сни прийшла війна…», яка доповнила заходи присвячені Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Децентралізація: до квітня облдержадміністрації мають виконати низку важливих завдань

Децентралізація не збавляє темпів. Регіони отримали низку важливих завдань, більшу частину яких вони мають виконати до 1 квітня 2018 року.  Нагальні завдання реформи обговорили сьогодні в Києві на нараді з керівництвом регіонів під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку,  будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка.