У Верховній Раді зареєстровано законопроект «Про засади адміністративно-територіального устрою України»

У Верховній Раді зареєстровано законопроект «Про засади адміністративно-територіального устрою України»

У Верховній Раді під номером 8051 зареєстровано розроблений Мінрегіоном і схвалений Урядом законопроект «Про засади адміністративно-територіального устрою України».

«У здоровому тілі – здоровий дух!»

«У здоровому тілі – здоровий дух!»

Здоровий - означає веселий, бадьорий та життєрадісний. А от найкращі друзі хворої дитини – лінь, сум та втома. Щоб завжди бути у гарній формі, потрібно турбуватися про свій організм: роби зарядку, не забувай про гігієну та корисну їжу, вчасно лягай спати. Сонце, вода та повітря – вірні помічники на шляху до міцного здоров’я.

ПОРЯДОК ТА СТРОК ОСКАРЖЕННЯ РІШЕННЯ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ

ПОРЯДОК ТА СТРОК ОСКАРЖЕННЯ РІШЕННЯ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ

Працівник може звернутися до суду із заявою про поновлення на роботі й оплату за час вимушеного прогулу у місячний строк з дня вручення копії наказу про звільнення або з дня видачітрудової книжки.

ВИЗНАЧАЛИСЬ  ІЗ  СТАРОСТИНСЬКИМИ ОКРУГАМИ

ВИЗНАЧАЛИСЬ ІЗ СТАРОСТИНСЬКИМИ ОКРУГАМИ

У селищній раді відбулося засідання трьох постійних депутатських комісій, яке провів за дорученням голів комісій голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку , сфери послуг та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин і агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища Андрій Лакуста.

ЯКЩО ПОРУШЕНО  ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ ПОВТОРНО…

ЯКЩО ПОРУШЕНО ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ ПОВТОРНО…

У селищній раді   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, яке провела заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук. Участь в роботі комісії взяли 10  членів комісії із 11.  

У НОВІЙ СИНЯВЦІ ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ГРОМАДЯН

У НОВІЙ СИНЯВЦІ ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ГРОМАДЯН

У селі Нова Синявка відбулися загальні збори громадян, участь в яких взяв селищний голова Віталій Здебський, перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин, в.о. начальника відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради Наталія Дзюба, депутат селищної ради, начальник управління агропромислового розвитку РДА Андрій Лакуста, в.о. старости села Нова Синявка Галина Пилипчук, депутат селищної ради від округу Сергій Наумець та 115 жителів села.

«ХАЙ ЗАВЖДИ ЩАСТЯ БУДЕ НАЗАВЖДИ!»

«ХАЙ ЗАВЖДИ ЩАСТЯ БУДЕ НАЗАВЖДИ!»

Теплі хвилини спілкування отримали учасники заходів, які проходили в районному Будинку культури з нагоди трьох дат в календарі.

РОЗЧИЩАЛИ ДОРОГИ У «ВЕСНЯНУ ЗАМЕТІЛЬ»

РОЗЧИЩАЛИ ДОРОГИ У «ВЕСНЯНУ ЗАМЕТІЛЬ»

Початок весни-2018 справді здивував морозами… Від мінус 5 до -24 градусів повітря, пронизливий вітер і плюс снігові перемети на дорогах, яких, впринципі, уже не чекали. У селищній раді працював оперативний штаб із ліквідації наслідків погодних умов, роботу якого очолив голова громади Віталій Здебський, організував перший заступник селищного голови Андрій Карпушин.