Фото без описуПовідомляю, що станом на 8.00 15 березня 2022 року ситуація на території Старосинявської громади контрольована. Підтримуємо військових і правоохоронні органи. Сьогодні ними вживається повний комплекс заходів для забезпечення спокою.

Минулої доби шість разів оголошували повітряну тривогу. Закликаємо чітко виконувати усі правила поведінки під час звуку сирен.

При селищній раді працює координаційний штаб допомоги військовим. Допомагаємо переселенцям з поселенням.

Оперативний штаб ЦЗН та НС селищної ради працює цілодобово, попри бажання агресора посіяти страх і паніку! Робимо все, що необхідно для перемоги України! В цей час важливо довіряти тільки офіційним джерелам інформації, не орієнтуватися на дезінформацію, поширюючи її ви допомагаєте окупантам.

Громада укріплює оборону. Кожен громадянин робить все для перемоги! Окрема подяка нашим ЗСУ і українським воїнам за неймовірні мужність і героїзм! За кожне життя нашого воїна ворог заплатить непомірну плату. Вони вже її платять. А наше завдання – максимально організувати підтримку з тилу.

Зараз нам не до свят, але дозвольте висловити щирі слова вдячності захисникам –добровольцям, хто вартий найвищої поваги. На Старосинявщині добровольців нині тисячі – у війську, місцевій обороні, силових структурах. Три тижні наші чоловіки приходять реєструватися до місцевого військкомату. Наші добровольці - сучасні герої та захисники! Низький уклін їм, а ми в свою чергу прикладаємо усіх зусиль, щоб підтримати та допомогти нашим хлопцям.

Дехто робить зараз багато фото…,- але для чого? Всі зайняті роботою. Не до фото. Багато хто з друзів та рідних реально пішов служити в війська і тероборону - і це дуже важливо! Це найбільший вклад в оборону. Більшість громадян, як завжди, реально допомогають військовим і країні отримати перемогу. Я так само кожен день допомогаю військовим і одночасно командно вирішуємо питання і проблеми, які отримуємо від військових зі Старосинявщини.

За ці дні ми тихо, спокійно, але оперативно вирішили десятки оперативних завдань щодо забезпечення наших захисників. Після війни все розкажемо детальніше, і всім все стане відомо! А зараз просто робимо свою справу. І не підводимо військових!

Я працюю у штатному режимі! Ми віримо в наші ЗСУ і перемогу!

Все буде добре! Все буде Україна!

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ