Фото без описуСьогодні у селищній раді проходив курс-навчання з надання першої медичної допомоги потерпілим, в якому взяли участь 23 працівниці органу місцевого самоврядування.

Заняття-тренінг з надання першої медичної допомоги, яке провела досвідчений лікар Віра Кравчук, завідуюча Новосинявською амбулаторією сімейної медицини, є на сьогодні важливою і невід’ємною частиною життя. Перша долікарська медична допомога - це комплекс заходів, спрямованих на відновлення або збереження життя і здоров'я потерпілого. Її повинен надавати той, хто знаходиться поруч з постраждалим (взаємодопомога), або сам потерпілий (самодопомога) до прибуття медиків. Теорію одразу закріплювали на практиці, тренуючись один на одному, використовуючи всі можливі підручні засоби та манекен. Заняття тривало близько двох годин. Під час сирени заняття довелося продовжити у сховищі.

Дякуємо за організацію навчання – депутату селищної ради Надії Ананьєвій, головному лікарю КНП «Старосинявський ЦПМСД», сімейному лікарю Вірі Кравчук, завідуючій Новосинявською амбулаторією сімейної медицини.

Гуртуймося, єдність дуже важлива в цей час, у нас спільна мета – ПЕРЕМОГА! Все буде УКРАЇНА!

Відділ організаційно-кадрової роботи.