До уваги жителів громади!

На виконання протокольного доручення засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Старосинявської райдержадміністрації від 16.03.2020р. з метою оперативного реагування для проведення подальших профілактичних дій Старосинявська селищна рада просить інформувати про осіб, які прибули з-за кордону, вказавши ПІП та адресу проживання цих осіб за тел. 068-43-05-402.

ЯК ГОТОВІ МЕДИЧНІ ЗАКЛАДИ ЗАПОБІГТИ COVID-19?

З метою запобігання поширення коронавірусу на території Старосинявської ОТГ введено карантинні заходи. У приміщенні КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» створено обсерватор згідно вимог МОЗ, закуплено за кошти селищного бюджету необхідні засоби, про що сьогодні обговорено із головним лікарем Віталієм Макогонським під час зустрічі із заступниками селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрієм Карпушиним та Світланою Лакустою. (ВІДЕО)

ОБЕРЕЖНО! КАРАНТИН!

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ! У зв’язку із карантинними заходами із запобігання коронавірусу COVID-19 у Старосинявській селищній раді із 17.03.2020р. прийом громадян здійснюється виключно в телефонному та електронному режимі:

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРО ЗРОБЛЕНЕ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ COVID-19

Коронавіруси – це велика родина респіраторних вірусів, що можуть спричиняти захворювання: від звичайної застуди до тяжкого гострого респіраторного синдрому. У світі реєструють COVID-19. Станом на 16.03.2020р у зв’язку з епідемією поширення коронавірусу COVID-19 Старосинявською селищною радою розроблено ряд заходів.

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

У селищній раді відбувся прийом громадян, який провів селищний голова Віталій Здебський. На прийомі побувало 12 жителів громади, які зверталися із актуальними питаннями сьогодення та особистими питаннями:

Підтримати духом наших військових…

Війна на Сході України ятрить рани українців із 2014 року… Час невблаганно летить вперед, залишаючи спогади: події, факти і важкі військові будні, які до сьогодні тривожать не тільки самих бійців, а й рідних. Жителі Старосинявщини, керівники та працівники органів місцевого самоврядування, організацій та установ району ще у 2014 році організувалися і підтримували своїх земляків-військових на передовій чим могли. Закупляли усе необхідне: ліки, одяг, продукти харчування, бронежилети, взуття, поповнювали телефони та ін. і передавали та доставляли на передову.

Служба підтримки сімей відвідала 56 сімей

Пріоритетними напрямками діяльності Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради є забезпечення соціальної підтримки та надання соціальних послуг сім’ям із дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах.

Кошти повинні бути спрямовані тільки за цільовим використанням!

Контроль за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини здійснюється працівниками Старосинявського ЦСССДМ відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 623 від 30.10.2014р. «Про внесення змін до деяких постанов КМУ щодо функціональних обов’язків державного соціального інспектора».

Децентралізація в Конституції: Олександр Корнієнко анонсував важливу зустріч з місцевим самоврядуванням

В Україні триває робота з підготовки змін до Конституції України, які закріплять реформовану систему місцевого самоврядування та  територіальної організації влади, децентралізацію владних повноважень. Пропозиції місцевого самоврядування, підготовлені в ході регіональних публічних дискусій, обговорили сьогодні у колі науковців, конституціоналістів, народних депутатів України, експертів та лінгвістів.

ВИХОВАНЦІ СПОРТИВНОГО КЛУБУ «САМСОН» ЗНОВУ ЗІЙШЛИ НА П’ЄДЕСТАЛ ПОШАНИ

28-29 лютого поточного року в м. Городок відбувся чемпіонат області з класичного пауерліфтингу серед усіх вікових груп, змагання організовані управлінням молоді та спорту облдержадміністрації і федерацією пауерліфтингу Хмельницької області. Будівля спортивного комплексу «Епіцентр» зібрала у своїх стінах більше 110 найсильніших спортсменів із області.