Фото без описуПрацівники Старосинявського  центрального Будинку культури «Ритм» продовжують свій культурний фронт і проводять благодійні концерти в сільських закладах культури громади.

У селі Липки відзначали День села і спільно з місцевими та запрошеними артистами, провели благодійний концерт «Україна бажає миру!» на підтримку воїнів ЗСУ.

У концерті брали участь ведучі Олег Поліщук та Зоя Ткачук, дует «Розмай», квартет центрального Будинку культури, викладач Пасічнянської дитячої мистецької школи ім. Петра Німця Марія Кулін та учениця Каміла Бойчук, художні колективи Липківського сільського клубу (керівник - Наталія Поліщук) - вокальний ансамбль «Врода» та танцювальний колектив «Перлинка». Художні номери були насичені патріотизмом, любов’ю до рідної землі, до неньки - України.

Глядачі підтримували артистів оплесками і долучилися до збору коштів на підтримку ЗСУ. Зібрані кошти  передані воїнам-односельцям. Спонсорами свята виступили  АП НВП «Візит» та місцевий підприємець - Оксана Галущак.

Сподіваємось, наш невеличкий внесок буде сприяти тому, що країна буде незалежною, єдиною, вільною, а наші бійці повернуться додому живими та здоровими!

Миру нам усім, скорішої Перемоги та Божого благословення!

Слава Україні! Героям слава!

За матеріалами Липківського СК.