Фото без описуЩорічно у третю неділю листопада відзначається  День працівників сільського господарства в Україні. Це – свято усіх, хто серцем і душею, розумом і руками, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих господарів на землях України.

До Дня працівників сільського господарства в залі засідань селищної ради в скороченому форматі в час воєнного стану відбулася урочиста подія з відзначення заслуг працівників аграрної сфери протягом року.

З вітальним словом виступив  селищний голова Віталій  Здебський.

Віталій Едуардович привітав працівників сільського господарства з професійним святом та зазначив, що це свято є важливим, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе нелегкій, але такій важливій галузі, залежить здоров'я, добробут та достаток людей.  Побажав аграріям, щоб хліборобська нива щедро і рясно колосилася, здоров’я міцніло, а трудові успіхи примножувалися. 

Висловлюючи велику вдячність за вклад у розвиток галузі, підримку  волонтерів та захисників України, допомогу та сприяння нашим військовим, було нагороджено почесними грамотами і подяками цілий ряд працівників агропромислової сфери, тих, хто пов’язав свої долі із сільським господарством, віддав частину свого життя, і чий величезний досвід сьогодні - безцінний. (Кого нагороджено – можна переглянути

Миру, добра і благополуччя вам, дорогі аграрії! Нехай сторицею віддасться вам кожна добра справа!

 

За матеріалами заходу.