ДНІ БЛАГОУСТРОЮ ТРИВАЮТЬ

Весняний період – час наведення порядку та благоустрою на території  громади.  На звернення громадян  Старосинявською селищною радою  організовано щоденно дні благоустрою  на території громади та в центрі Старої Синяви. 

Залишайтеся вдома, піклуйтеся про рідних

На сьогодні 24.04.2020р. на Старосинявщині лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 7 хворих на ГРВІ: 2 дорослих та 5 дітей, бронхопневмоній не виявлено. Випадків коронавірусу наразі не зареєстровано. Протягом тижня зафіксовано 19 хворих на ГРВІ, з них 10 дітей та 9 дорослих; одну особу госпіталізовано, виявлено 2 бронхопневмонії.

В селищній раді працювала бюджетна комісія

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, яке відкрив та провів голова комісії Олег Лучіцький.

СОЛОДОЩІ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ

Голова громади Віталій Здебський із менеджером ТОВ «Енселко-Агро» (компанії КЕРНЕЛ) Вадимом Муравським привезли для одиноких громадян похилого віку Новосинявського будинку-інтернату великодні паски, які випікають кернелівці.

Звернення селищного голови до жителів громади

Шановні жителі громади! Ми зараз живемо в непростий час, коли хвороба COVID-19 стрімко поширюється територією країни. На разі єдиний спосіб запобігти цьому поширенню – обмежити соціальні контакти, зробити так, щоб якомога більше людей залишалися вдома.

ПРОХОЛОДНА ВЕСНА ДАЄ ПРО СЕБЕ ЗНАТИ...

На сьогодні 23.04.2020р. на Старосинявщині лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 4 хворих на ГРВІ: 2 дорослих та 2 дітей, госпіталізовано одну людину, виявлено дві бронхопневмонії, що найбільш пов’язано із вітряною прохолодною весною. Випадків коронавірусу наразі не зареєстровано.

НА СТАРОСИНЯВЩИНІ ПІДОЗР НА COVID-19 НЕМАЄ

На сьогодні 21.04.2020р. та протягом вихідних (18-20.04) на Старосинявщині лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 6 хворих на ГРВІ: 4 дорослих та 2 дітей. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано.

155 ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ ДЛЯ ОДИНОКИХ ЛЮДЕЙ

До територіального центру доставлено із м.Хмельницького 155 продуктових наборів  за сприянням селищного голови Віталія Здебського. ТОВ "АТБ - Маркет" придбали подарунки для одиноких громадян Старосинявської ОТГ, яким виповнилося 80 і більше років, та людям з особливими потребами, які на даний час перебувають на обслуговуванні в комунальній бюджетній установі Старосинявської селищної ради «Старосинявський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».