ПОСИЛИТИ ЗАХОДИ І ДОПОМОГТИ

Сьогодні 31 березня із селищним головою Віталієм Здебським під час наради обговорено питання посилення заходів профілактики та запобігання вірусу COVID-19 на Старосинявщині, надання посильної допомоги медичним працівникам і пацієнтам КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» та КНП «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги».

ПОДАЙТЕ ОДИН ОДНОМУ РУКУ ДОПОМОГИ. БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!

Сьогодні 30 березня керівники агроформувань та жителі громади продовжують підтримувати ініціативу селищного голови Віталія Здебського щодо профілактики та запобігання вірусу COVID-19 на Старосинявщині і надали допомогу медичним працівникам КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» та КНП «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги».

ПЕРЕЖИТИ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

Сьогодні 27 березня керівники агроформувань та жителі громади підтримали ініціативу селищного голови Віталія Здебського щодо профілактики та запобігання вірусу COVID-19 на Старосинявщині і надали допомогу медичним працівникам КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» та КНП «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги».

СИТУАЦІЯ ЗАЛИШАЄТЬСЯ СТАБІЛЬНОЮ

Сьогодні 26 березня тривають заходи організаційного характеру щодо профілактики та запобігання вірусу COVID-19 на Старосинявщині. Селищним головою Віталієм Здебським проведено переговори із керівниками агроформувань: ТОВ «Агро-Регіон Любар», ПП «Плай ОВ», ФГ «Манзюк», ФГ «Гамалія», ФГ «Гуменюка Сергія Максимовича», ПСП «Обрій» щодо надання посильної допомоги для придбання необхідних засобів індивідуального захисту та засобів дезінфекції для медичних працівників КНП «Старосинявського ЦПМСД» та КНП «Старосинявська ЦРЛ» та відправлено офіційні листи.

ОПЕРАТИВНО: В УМОВАХ КАРАНТИНУ

На сьогодні ситуація щодо профілактики та запобігання вірусу COVID-19 на Старосинявщині залишається стабільною. Селищним головою Віталієм Здебським проведено переговори із керівниками агроформувань: ТОВ « Поділля Агропродукт», ФГ «Вікторія», СГК «Воля», ФГ «Манзюк», ФГ «Велес-Агро-М», ФГ «Пасічна», СФГ «Поділля», ПП«Сьомаківське», АП НВП «Візит», ФГ «Новосинявське», ТОВ «Агроінвестзерно», ТОВ «Хмільницьке», ТОВ «ЕлеваторБудІнвест», ТОВ СП «Нібулон», ПАТ «Хмельницькрибгосп», ПП "Іква-Агро" та ТОВ «ЕнселкоАгро» щодо надання посильної допомоги для придбання необхідних засобів індивідуального захисту та засобів дезінфекції для медичних працівників КНП «Старосинявського ЦПМСД» та КНП «Старосинявська ЦРЛ» та відправлено офіційні листи.

ДАВАЙТЕ СПІЛЬНО ПІДТРИМАЄМО!

Старосинявська селищна рада звертається до усіх керівників сільськогосподарських та промислових підприємств, фермерів і підприємців з проханням за вашим бажанням надати додаткову посильну допомогу працівникам служб оперативного реагування. Наразі сформовано службами оперативного реагування відповідні потреби – дивитися ТУТ.

ОПЕРАТИВНО ПРО ОСНОВНЕ

Ситуація щодо профілактики та запобігання вірусу COVID-19 не може не хвилювати усіх жителів громади. На сьогодні в Україні зафіксовано 84 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 24 березня в Україні 84 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків. На Старосинявщині станом на 24.03.2020 р. зафіксовано лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» за добу 15 хворих на ГРВІ: 12 дорослих та 3 дітей, бронхопневмонією хворіє один хворий, котрий знаходиться на амбулаторному лікуванні.

ОПЕРАТИВНО ПРО СИТУАЦІЮ: НАСТУПНІ НАШІ КРОКИ – ОБ’ЄДНАТИ ЗУСИЛЛЯ

Сьогодні на розширеній нараді із селищним головою Віталієм Здебським відверто обговорено хвилююче питання – об’єднання усіх можливих зусиль для покращення ситуації щодо забезпечення відповідними засобами захисту лікарів, пацієнтів та інших жителів громади від COVID-19.

ВІДПОВІДАЛЬНИМИ ЗА РЕЗУЛЬТАТИ НАВЧАННЯ ОН-ЛАЙН Є БАТЬКИ

У зв’язку із ситуацією, що склалася із карантинними заходами із запобігання поширення інфекції коронавірусу, уже другий тиждень учні та вихованці закладів загальної середньої освіти громади охоплені дистанційним навчанням. Дистанційне навчання проводиться на освітній платформі у вигляді презентацій, конспектів уроків, які є у доступні он-лайн.