ВИХОВАНЦІ СПОРТИВНОГО КЛУБУ «САМСОН» ЗНОВУ ЗІЙШЛИ НА П’ЄДЕСТАЛ ПОШАНИ

28-29 лютого поточного року в м. Городок відбувся чемпіонат області з класичного пауерліфтингу серед усіх вікових груп, змагання організовані управлінням молоді та спорту облдержадміністрації і федерацією пауерліфтингу Хмельницької області. Будівля спортивного комплексу «Епіцентр» зібрала у своїх стінах більше 110 найсильніших спортсменів із області.

У ДЕНЬ ДОБРОВОЛЬЦЯ НА СТАРОСИНЯВЩИНІ

Пам'ять полеглих за Україну завжди буде світлою… На Старосинявщині з ініціативи громадської організації «Старосинявська спілка учасників АТО», військовослужбовці, працівники органу місцевого самоврядування, рідні загиблих воїнів АТО та громадськість пройшли пам’ятною ходою центром селища і поклали квіти до пам’ятних стел та пам’ятників загиблих на Сході України.

ПРОВЕДЕНО ЧЕРГОВУ 61-шу СЕСІЮ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

04 березня в сесійному залі відбулося пленарне засідання 61-ої чергової сесії селищної ради, яке відкрив та провів селищний голова Віталій Здебський. Для роботи в сесії зареєструвалося 20 депутат із 26. Згідно до Регламенту селищної ради, перед розглядом питань порядку денного сесії, депутати обрали лічильну комісію в складі трьох чоловік. До складу комісії увійшли депутати Володимир Кондратюк, Марія Омельчак, Віра Котик. Головою лічильної комісії обрано Володимира Кондратюка.

СВЯТО ВЕСНИ У ЗАЛІССІ

У Заліссянському сільському будинку культури відбулися урочисті заходи, присвячені 8 березню – Міжнародному жіночому дню та визволенню рідного села, котрі організувала директор місцевого будинку культури Лариса Тодорова. Ці березневі дні є особливими: історичні події рідного краю переплітаються із весняним днем, присвяченим жінці, ніжності, матері…

ПРОВЕДЕНО ПОЗАЧЕРГОВУ 62 - гу СЕСІЮ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Сьогодні у сесійному залі відбулося пленарне засідання 62-ої позачергової сесії селищної ради, яке відкрив та провів селищний голова Віталій Здебський. Для роботи в сесії зареєструвалося 19 депутатів селищної ради із 26, керівники структурних підрозділів та комунальних установ селищної ради.

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Сьогодні у залі засідань адмінбудинку відбулося засідання виконавчого комітету Старосинявської селищної ради. Засідання відкрив та провів селищний голова Віталій Здебський. Члени виконавчого комітету розглянули рішення «Про схвалення проекту рішення сесії «Про внесення змін до селищного бюджету на 2020рік».