Остаточні рішення по перспективних планах приймає Уряд, але з врахуванням обговорень з усіма учасниками реформи, - В’ячеслав Негода

Є думка, що приймати остаточні рішення по конфігурації громад у перспективних планах там, де є два-три варіанти, - це легка і приємна місія.

Вітання селищного голови з нагоди свята Великодня

Дорогі жителі Старосинявської громади! До нас завітало світле свято Великодня, яке щороку відгукується у наших серцях радістю та надією. Не дивлячись на життєві проблеми та негаразди, воно нам дає віру в себе і опору у житті. Нехай це величне свято наповнить серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро.

ПОДБАЙТЕ ПРО ЗАХИСТ СВОГО ЗДОРОВ’Я

На сьогодні 17.04.2020р. на Старосинявщині лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 13 хворих на ГРВІ: 10 дорослих та 3 дітей, виявлено 2 бронхопневмонії. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано. Всього за тиждень хворих на ГРВІ зафіксовано 41, з них 16 дітей та 25 дорослих, 2 бронхопневмонії.

ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЇ БУКВИ ПОЧИНАЄТЬСЯ ІЗ ВЛАСНИХ ДІЙ…

При в’їзді у Стару Синяву на березі річки Ікви працівники комунального підприємства селищної ради «Старосинявський комунгосп» зробили планування території та загорнули стихійне сміттєзвалище. На місце виїхали: начальник КП «Старосинявський комунгосп» Ігор Федорчук, начальник відділу (Інспекції) державного архітектурно – будівельного контролю селищної ради Олег Ніколаєць та поліцейський офіцер громади Віталій Білик.

НА СТАРОСИНЯВЩИНІ ПІДОЗР НЕ ВИЯВЛЕНО, Є НОВІ ВИПАДКИ COVID-19

На сьогодні 16.04.2020р. на Старосинявщині лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 6 хворих на ГРВІ: 4 дорослих та 2 дітей, бронхопневмоній не виявлено. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано.

ЗАКУПИЛИ 100 LED -ЛАМПОЧОК

Cьогодні селищний голова Віталій Здебський зустрівся із представником ТОВ «Норд Юкрейн» (сонячна фотовольтаїчна станція смт Стара Синява) Богданом Ситніцьким та директором відокремленого структурного підрозділу АТ «Хмельницькобленерго» Старосинявський РЕМ Олегом Чернишем, під час робочої зустрічі обговорено питання освітлення населених пунктів Старосинявської ОТГ.

БЕРЕЖІТЬ ЗДОРОВ’Я!

На сьогодні 15.04.2020р. на Старосинявщині лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 6 хворих на ГРВІ: 4 дорослих та 2 дітей. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано.

ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ КАРАНТИНУ

На сьогодні 14.04.2020р. на Старосинявщині лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 8 хворих на ГРВІ: 4 дорослих та 4 дітей. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано. Ситуація: за даними Центру громадського здоров’я станом 14 квітня в Україні зафіксовано 3372 лабораторно підтверджені випадків COVID-19, з них 98 летальних, 119 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 270 нових випадків.

КІЛЬКІСТЬ ХВОРИХ НА ГРВІ ЗНАЧНО ЗМЕНШИЛАСЯ

На сьогодні на Старосинявщині станом на 13.04.2020 р. лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 5 хворих на ГРВІ (включно за 11-12.04.20р.): 2 дорослих та 3 дітей. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано.

БЕРЕЖІТЬ ОДИН ОДНОГО!

На сьогодні на Старосинявщині станом на 10.04.2020 р. лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 6 хворих на ГРВІ: 4 дорослих та 2 дітей. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано, про що підтвердили тести. За тиждень зареєстровано 44 хворих, з них 15 дітей та 29 дорослих, 2 бронхопневмонії, одного госпіталізовано.