ЮНІ ПАСІЧНЯНЦІ ВИБОРОЛИ ПЕРЕМОГУ

На базі Хмельницького науково-методичного центру культури і мистецтв відбувся фестиваль конкурс «Кришталева зірка». Юні таланти демонстрували свою майстерність у номінаціях: інструментальна музика, хореографія, вокальне та образотворче мистецтво, художнє слово.

СВІТЛІЙ ПАМ'ЯТІ ОЛЕКСАНДРА КАЗМІРОВА

Сьогодні на подвір’ї Старосинявської гімназії №1 ім.Олександра Казмірова біля Меморіальної дошки Герою АТО/ООС відбулося вшанування пам'яті учасника бойових дій, який два роки тому загинув під час проведення антитерористичної операції. Представники державних організацій та установ, структурних підрозділів місцевого самоврядування, учні та педагоги Старосинявської гімназії №1, учасники бойових дій в зоні АТО/ООС прийшли віддати шану світлій пам'яті нашого земляка Олександра Казмірова.

РОЗЧИСТИЛИ МІСЦЕВЕ КЛАДОВИЩЕ

У с.Нова Синявка організовано день благоустрою, під час якого працівниками фермерського господарства «Новосинявське» проведено роботи із розчистки місцевого кладовища. За сприянням керівника ФГ «Новосинявське» Сергія Івановича Кравчука залучено сільськогосподарську техніку для виконання робіт. Старосинявська селищна рада висловлює подяку керівнику ФГ «Новосинявське» Сергію Івановичу Кравчуку за активну громадську позицію, організацію та підтримку питань благоустрою на території села Нова Синявка.

НАВЧАЮЧИ ДІТЕЙ – ЗБАГАЧУЄМО ВЛАСНИЙ ДОСВІД…

На базі Новосинявської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар для вчителів початкових класів на тему: «Системний і комплексний підхід до впровадження державного стандарту початкової загальної освіти – передумова реалізації виховних і розвиваючих можливостей початкової школи». Мета семінару –тренінгу : залучення до практичної діяльності, ознайомлення учасників навчально-виховного процесу в умовах запровадження Концепції НУШ, сучасними методами для навчання початкових класів.

Турнір пам’яті Вадима Шалатовського

21 лютого 2020 року, напередодні дня народження Героя АТО Вадима Шалатовського - 5-го березня, У Пасічнянському НВК започаткували і провели турнір з пауерліфтингу, присвячений пам’яті односельця. У спортивному залі місцевої школи людно. Директор навчального закладу Тетяна Руса після короткої промови оголосила відкриття турніру-пам’яті. Всі присутні виконали Гімн України.

Кришталева зірка – 2020

У м.Хмельницькому відбувся відкритий фестиваль-конкурс мистецтв «Кришталева зірка – 2020». Метою конкурсу було розкриття талантів дітей та молоді, популяризація їх творчих досягнень, самоствердження особистостей та підвищення художньо-виконавського рівня творчих колективів. Конкурсанти змагалися у номінаціях «Вокал», «Інструментальний жанр», «Хореографія», «Художнє слово, акторська майстерність», «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво».

60-та ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ПРОХОДИЛА У БІБЛІОТЕЦІ

60-та позачергова сесія селищної ради пройшла сьогодні о 12.00 в читальному залі Старосинявської центральної бібліотеки для дорослих. Вів сесію селищний голова Віталій Здебський за участі 16 депутатів селищної ради. У порядку денному нараховувалося 2 питання: «Звіт про виконання селищного бюджету Старосинявської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік» та «Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік.»

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Сьогодні у малому залі адмінбудинку відбулося спільне засідання усіх постійних депутатських комісій селищної ради, які розглянули проєкти рішень «Звіт про виконання селищного бюджету Старосинявської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік» та «Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік.», що виносяться на розгляд 60-ої позачергової сесії селищної ради YІІ скликання. 

НА ВИКОНКОМІ ОБГОВОРИЛИ ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ

У залі адмінбудинку відбулося засідання виконавчого комітету , яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин.