ЗМЕНШИЛАСЯ КІЛЬКІСТЬ ХВОРИХ НА ГРВІ

Сьогодні ситуація із виникненням випадків захворювання на COVID-19 на території Старосинявської ОТГ залишається стабільною: нових випадків COVID-19 не зафіксовано, зменшилась кількість хворих на ГРВІ.

ВРУЧИЛИ СУЧАСНИЙ АПАРАТ ШТУЧНОЇ ВЕНТИЛЯЦІЇ ЛЕГЕНЬ

Сьогодні у КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» у терапевтичному відділенні відбулося офіційне вручення сучасного апарату штучної вентиляції легень за фінансової підтримки директора агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктора Петровича Іванчика.

У 25-ти ДРУГИХ КОНТАКТНИХ ОСІБ НЕ ПІДТВЕРДИВСЯ COVID-19

Ситуація із виникненням випадків захворювання на COVID-19 на території Старосинявської ОТГ на сьогодні залишається стабільною: нових випадків COVID-19 не зафіксовано, протягом вихідних (09.05.-11.05.20р.) та 12.05.20р. узагальнено результати аналізів у 25 других контактних осіб - ПЛР-тести не підтвердили жодного випадку; зменшилась кількість хворих на ГРВІ.

ШАНОВНІ МЕДИЧНІ СЕСТРИ!

Сьогодні Міжнародний день медсестри - професійне свято медсестер в Україні та в усьому світі, яке відзначається щороку 12 травня. У 2020 році цей день є робочим, оскільки випав на вівторок. День медичної сестри вперше почали святкувати в 1953 році, а на офіційному рівні це почалося з 1965 року. Свято відзначають на честь дня народження знаменитої англійки Флоренс Найтінгейл. Під час Кримської війни вона вперше у світі організувала службу сестер милосердя. Свято відзначається після об'єднання сестер милосердя в міжнародну раду медичних сестер, до якого входить 141 країна.

У ЛІКАРНЮ ПРИВЕЗЛИ АПАРАТ ШТУЧНОЇ ВЕНТИЛЯЦІЇ ЛЕГЕНЬ

Сьогодні у КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» доставлено апарат штучної вентиляції легень за фінансової підтримки генерального директора агропромхолдингу «Астарта-Київ» - Віктора Іванчика, (директора ТОВ "Хмільницьке" Віктора Рижука) в рамках соціальних угод із Старосинявською об’єднаною територіальною громадою.

СПАСИБІ ЗА РОЗУМІННЯ В СКРУТНИЙ ЧАС

Вчора за сприянням Благодійного Фонду "Разом з КЕРНЕЛ" в рамках соціальної угоди із Старосинявською селищною радою доставлено у село Лисанівці хлібобулочні вироби від ТОВ "Хмельницькхліб" – 500 буханок білого і чорного хліба від ТОВ «Хмельницькхліб».

ЗІ СВЯТОМ, ДОРОГІ ФРОНТОВИКИ!

9 травня – цей день особливими емоціями вписується в історію України… Але цьогорічні карантинні заходи змушують українців по-іншому дивитися на оточуючий світ. Карантин в Україні триває вже два місяці… Свої корективи він вніс в День пам'яті і примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій. Зазвичай 8 і 9 травня вшановують ветеранів і згадують загиблих.

ПІД ЧАС ТРАВНЕВИХ ХВИЛЮЮЧИХ ЗУСТРІЧЕЙ

Цього року 75-та річниця Перемоги відзначається не так, як інші річниці… В кожному населеному пункті об’єднаної територіальної громади по-своєму, але мета одна – згадати, вшанувати, підтримати і просто бути поряд, згадуючи історичну дату - 9 травня – День Перемоги.

Ситуація із COVID-19 залишається під контролем лікарів

Головний лікар КНП «Старосинявський ЦПМСД» Надія Ананьєва коментує ситуацію: «Сьогодні 8 травня на Старосинявщині лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 3 хворих на ГРВІ: 2 дорослих, бронхопневмонії - одна. Випадків коронавірусу зафіксовано 9, (1 летальний); із 25 других контактних осіб – отримали перший негативний результат (Covid-19 не підтверджено), інші очікуємо найближчим часом.