Пресконференція: Хмельницька обласна служба зайнятості – 30 років на ринку праці

16 грудня, відбулася пресконференція директора Хмельницького обласного центру зайнятості Сергія Черешні присвячена 30-й річниці з дня створення Державної служби зайнятості. Під час спілкування з журналістами С.Черешня підсумував результати діяльності Хмельницької обласної служби зайнятості за 30 років. Зосередив увагу на досягненнях, інноваційних технологіях та послугах, які надає служба зайнятості на сучасному етапі.

Одноразова матеріальна допомога роботодавцям - юридичним особам: як її отримати

Відповідно до Закону України № 1071-IX від 04 грудня 2020 року «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб’єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», 9 грудня 2020 року, Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову №1231, якою затверджено Порядок надання одноразової матеріальної допомоги суб’єктам господарювання, розрахунку її розміру, стягнення, повернення невикористаної її суми.

Послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 57,9 тис. громадян

З початку року 5,4 тис. роботодавців поінформували обласну службу зайнятості про потребу у працівниках, у базі даних налічувалось 27,3 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці становив 6080,7 грн.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО КОРИГУВАННЯ ТАРИФІВ НА ВОДОВІДВЕДЕННЯ

Шановні споживачі послуги на водовідведення ! Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» є найбільшим споживачем електроенергії серед усіх комунальних підприємств. Доводимо до вашого відома, що діючі тарифи на послуги водовідведення були встановлені з 01жовтня 2014 року рішенням виконавчого комітету

МОЖЛИВІ ПЕРЕБОЇ З ВОДОПОСТАЧАННЯМ

Шановні жителі смт Старої Синяви (мікрорайону Христосів) - споживачі послуг з централізованого водопостачання! Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляє, що на Щабельнику вийшов із ладу пульт керування насосами, сталася поломка обладнання. Наразі на місці працюють працівники водоканалу та Старосинявського РЕМ, щоби оперативно ліквідувати проблему.

Хмельницька обласна служба зайнятості інформує: як роботодавцю отримати дозвіл на працевлаштування іноземця?

В Україні роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства на підставі дозволу, що видається регіональною службою зайнятості.

Фонд соціального страхування інформує!

Фонд соціального страхування України реалізує державне завдання та активно здійснює соціальний захист застрахованих осіб, у тому числі медичних працівників, які постраждали внаслідок захворювання коронавірусною хворобою COVID-19 під час виконання професійних обов’язків.

До відома страхувальників!

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Летичівське відділення Фонду соціального страхування України наполегливо рекомендує страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.

Інструктаж з охорони праці: порядок проведення та види

Що таке охорона праці. Охорона праці - це система правових, соціально-економічних, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних і лікувально-профілактичних заходів і засобів, спрямованих на збереження життя, здоров'я і працездатності людини в процесі трудової діяльності.