Фонд соціального страхування інформує:

У зв’язку із чисельними публікаціями в ЗМІ щодо змін у законодавстві з 30 червня 2021 року, відповідно до яких в Україні начебто будуть оплачуватись лише лікарняні, видані на час проходження реабілітаційного лікування, повідомляємо.

ЗМІНЕНО ГРАФІК РОБОТИ ЦНАП

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ! Графік роботи центру надання адмінпослуг на період з 07.04.2021 по 18.04.2021 змінено відповідно до рішення комісії ТЕБ і НС Старосинявської селищної ради від 06.04.2021 №5.

Платникам податків: як не потрапити у групу ризиків по РРО/ПРРО та працювати у комфортних умовах правового поля

Одним із критеріїв відбору платників податків для проведення фактичних перевірок, які реалізовують підакцизну продукцію, є обсяг проведених операцій через РРО/ПРРО, зокрема, суб’єктів господарювання із середньомісячними виторгами, проведеними через реєстратори розрахункових операцій менше, ніж 7 тисяч гривень, - інформують у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.

Почуй мене

Міністерством соціальної політики у співпраці з громадською організацією Громадський рух «Соціальна єдність» реалізується пілотний проєкт «Почуй мене», спрямований на полегшення комунікації осіб з вадами слуху та представниками органів державної влади.

Правління АМУ закликало керівників держави забезпечити підтримку підприємців під час пандемії COVID-19 з державного бюджету

Напередодні відбулося онлайн-засідання Правління Асоціації міст України. Під час зібрання очільники громад обговорювали ініціативу Уряду щодо підтримки малого й мікробізнесу та найманих працівників підприємств, діяльність яких буде призупинена через посилення карантину за рахунок місцевих бюджетів.

ОБЕРЕЖНО! НА ПОЛЯХ РОЗПОЧИНАЮТЬСЯ РОБОТИ

3 метою недопущення виникн’ення пожеж на лісови х масивах, торфовищах i на сільгоспугіддях під час проведения весняно — польових робіт та робіт зі збирання врожаю у 2021 році розроблено «Попередження» для інформування роботодавців, спеціалістів. фахівців з питань пожежної безпеки та мешканців населених пунктів .

Щодо присвоєння Пасічнянській дитячій музичній школі імені Петра Андрійовича Німця

Відповідно до Закону України від 24.05.2012 року, №4865–VI «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 року, №989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» передбачено процедуру присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій та затверджено порядок проведення громадського обговорення.

Профілактика охорони праці під час лісосічних робіт

Найбільш травмонебезпечна професія на підприємствах лісового господарства — лісоруб. Праця лісоруба відзначається значною важкістю і напруженістю і це збільшує потенційну загрозу і небезпеку для здоров’я та життя.