ТОП-10 вакансій  від Хмельницької обласної служби зайнятості

ТОП-10 вакансій від Хмельницької обласної служби зайнятості

Щодня фахівці Хмельницької обласної служби зайнятості оновлюють базу даних вакансії. За поданою роботодавцями інформацією вносяться дані про вільні робочі місця, в тому числі вимоги, завдання та обов’язки, заробітна плата. Так, на сайті Державної служби зайнятості, у віконці «шукаю роботу» необхідно зазначити регіон та професію. Далі, якщо Вас зацікавила обрана вакансія, зверніться до Центру зайнятості, де вона була зареєстрована, вказавши її номер.

Хмельницька обласна служба зайнятості: інформуємо безробітних щодо можливості стати патронатними вихователями

Хмельницька обласна служба зайнятості: інформуємо безробітних щодо можливості стати патронатними вихователями

Патронат над дитиною - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Старосинявський центр комплексної реабілітацій для дітей з інвалідністю «Надія», який знаходиться в приміщені Старосинявського центрального дитячого садочку «Зернятко».

Online запис на прийом до фахівців служби зайнятості

Online запис на прийом до фахівців служби зайнятості

У службі зайнятості діє сучасний сервіс для осіб, що шукають роботу та безробітних - «Електронна черга». Такий електронний сервіс спрощує комунікацію між шукачами роботи та службою зайнятості, що особливо актуально у період пандемії COVID-19.

Новації  РРО: застосування реєстраторів розрахункових операцій залежить від обсягу доходу у 2021 році.

Новації РРО: застосування реєстраторів розрахункових операцій залежить від обсягу доходу у 2021 році.

Старосинявська державна податкова інспекція ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що згідно з преамбулою Закону України від 6 липня 1995 року №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон №265) Закон №265 визначає правові засади застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та програмних ПРРО (далі – ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

До уваги суб’єктів господарювання, що надають послуги у сфері охорони здоров’я.

До уваги суб’єктів господарювання, що надають послуги у сфері охорони здоров’я.

Старосинявська державна податкова інспекція ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що „Податковим кодексом України” від 02.12.2010 № 2755-VI (із змінами) визначено, що з 1 січня 2021 при проведенні розрахункових операцій за надані платні послуги у сфері охорони здоров'я застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО) є обов’язковим.

Щодо списання заборгованості по єдиному соціальному внеску

Щодо списання заборгованості по єдиному соціальному внеску

Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що Законом України від 04.12.2020 р. № 1072-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі - Закон № 1072), який набрав чинності 10 грудня 2020 року (опублікований у виданні «Голос України» 09.12.2020 р.) передбачено можливість списання заборгованості по єдиному соціальному внеску.

Щодо прощення фінансових санкцій платникам податків

Щодо прощення фінансових санкцій платникам податків

Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що Законом України від 04.12.2020 р. № 1072-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі - Закон № 1072), який набрав чинності 10 грудня 2020 року (опублікований у виданні «Голос України» 09.12.2020 р.) передбачено можливість прощення фінансових санкцій.

Щодо відстрочення податкового боргу платникам податків до 6800 гривень

Щодо відстрочення податкового боргу платникам податків до 6800 гривень

Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що Законом України від 04.12.2020 р. № 1072-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі - Закон № 1072), який набрав чинності 10 грудня 2020 року (опублікований у виданні «Голос України» 09.12.2020 р.) передбачено відстрочення податкового боргу.

Відкрита школа онлайн комунікацій  Хмельницької обласної служби зайнятості

Відкрита школа онлайн комунікацій Хмельницької обласної служби зайнятості

З метою розширення можливостей вільного доступу різних категорій молоді до інформаційно-консультаційних та профорієнтаційних послуг служби зайнятості створена «Відкрита школа онлайн комунікацій» Хмельницької обласної служби зайнятості.