АВТО-ТРАКТОРНІ ПОСЛУГИ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

КП «Старосинявський комунгосп» повідомляє, що згідно наказу № 2 від 15 січня 2021 року на підприємстві вводяться нові тарифи на надання авто-тракторних послуг, а саме :

Правила поведінки під час ожеледиці та нестійких погодних умов

Під час виконання своїх посадових обов’язків у період нестійких погодних умов, задля збереження свого життя та здоров’я та недопущення виробничого травматизму, дотримуйтесь основних правил поведінки, а саме:

ЗАПОБІГТИ ШАХРАЙСЬКИМ ДІЯМ

КП «Старосинявський центральний водоканал №1» інформує, попереджає, що останнім часом виникали випадки відбору коштів у споживачів за водопостачання згідно показників лічильників води невідомими особами без пред’явлення офіційних документів.

Безпека праці сторожів та охоронників у зимовий період

Кожне підприємство, установа, організація вдаються до різних заходів, спрямованих на забезпечення збереження майна шляхом взяття на роботу охоронників та сторожів, що передбачається штатними розписами або на договірних засадах залучаються фахівці спеціалізованих охоронних фірм.

Увага! Перевірка системи оповіщення!

Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2021 році» 10 лютого 2021 року з 10.00 до 12.00 години буде проведено комплексну перевірку системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд та включенням електросирен.

ОГОЛОШЕННЯ

Запрошуємо на перегляд дитячих кінофільмів (безкоштовно) у глядацькій залі районного Будинку культури.

ТОП-10 вакансій від Хмельницької обласної служби зайнятості

Щодня фахівці Хмельницької обласної служби зайнятості оновлюють базу даних вакансії. За поданою роботодавцями інформацією вносяться дані про вільні робочі місця, в тому числі вимоги, завдання та обов’язки, заробітна плата. Так, на сайті Державної служби зайнятості, у віконці «шукаю роботу» необхідно зазначити регіон та професію. Далі, якщо Вас зацікавила обрана вакансія, зверніться до Центру зайнятості, де вона була зареєстрована, вказавши її номер.

Хмельницька обласна служба зайнятості: інформуємо безробітних щодо можливості стати патронатними вихователями

Патронат над дитиною - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

ОГОЛОШЕННЯ

Старосинявський центр комплексної реабілітацій для дітей з інвалідністю «Надія», який знаходиться в приміщені Старосинявського центрального дитячого садочку «Зернятко».

Online запис на прийом до фахівців служби зайнятості

У службі зайнятості діє сучасний сервіс для осіб, що шукають роботу та безробітних - «Електронна черга». Такий електронний сервіс спрощує комунікацію між шукачами роботи та службою зайнятості, що особливо актуально у період пандемії COVID-19.