Легальна зайнятість – спільна відповідальність

З метою підвищення захищеності працівників на ринку праці, державна служба зайнятості пропонує своїм клієнтам тільки легальні вакансії. Адже, уклавши трудовий договір із роботодавцем, працівник має право на безпечні умови та дотримання режиму праці, право на отримання достойної пенсії та соціальний захист у разі втрати працездатності чи роботи.

Співпраця служби зайнятості із підприємцями – один із ефективних шляхів підвищення рівня зайнятості населення

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. У  цей день  ми вітаємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу, людей, які не  тільки забезпечили роботою себе, але й інших, створивши нові робочі місця.

Новий навчальний рік: продовжується співпраця служби зайнятості з навчальними закладами

З початком нового навчального року фахівці Хмельницької обласної служби зайнятості продовжують співпрацю із навчальними закладами області. «Для успішного працевлаштування та правильного вибору професії, служба зайнятості тісно взаємодії з освітянами, цілеспрямовано проводить профорієнтаційну роботу серед школярів. Наші фахівці з профорієнтації надають консультації з питань професійного самовизначення, побудови кар’єри, мотивують до легальної зайнятості та роз’яснюють правила вибору професій», - зазначає директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня.

Попит на працівників у сільському господарстві досі залишається актуальним

Сільське господарство - одна з найважливіших галузей господарського комплексу України. Упродовж багатьох років, Хмельницька обласна служба зайнятості успішно співпрацює з потужними підприємствами області, які займаються вирощуванням сільськогосподарської продукції. До них належать: ТОВ НВА «Перлина Поділля» (Білогірський район), приватне підприємство «Аграрна компанія – 2004» та ТОВ «Волочиськ-Агро» (Волочиський район), СФГ Клепачі та СФГ Манятин (Славутський район), ТОВ «Святець» (Теофіпольський район) тощо.

ОГОЛОШЕННЯ

Старосинявська дільниця Старокостянтинівського відділення АТ «Хмельницькгаз» доводить до відома, що в зв’язку з проведенням будівельно-монтажних робіт по встановленню та приєднанню ШГРП до діючого газопроводу високого тиску с. Нова Синявка 14 вересня 2020 року буде припинено газопостачання в селах Ілятка, Нова Синявка, Чехи.

Понад 11,7 млн грн виявлено порушень аудиторами Хмельниччини під час ревізії МКП«Хмельницькводоканал»

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області завершили ревізію фінансово-господарської діяльності Міського комунального підприємства «Хмельницькводоканал». Установили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму понад 11,7 млн грн.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕНСЕЛКО АГРО" повідомляє про те, що в смт.Стара Синява буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко-Агро», в урочищі Старосинявської ОТГ, яке межує з населеними пунктами с.Миколаївка, с.Паплинці.

Інформація

Старосинявське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує, що відповідно до листа Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області № СЛ- 7/314/20 від 31.08.2020 року «ІЦодо проведення пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин».