Актуально: вивіз твердих побутових відходів

Проект рішення виконавчого комітету "Про встановлення тарифів на вивезення твердих побутових відходів" зі змінами та доповненнями виноситься на обговорення. Тарифи сформовані згідно встановлених методик, формул, не суперечать вимогам чинного законодавства, є економічно обгрунтованими, розроблені згідно переліку документів для встановлення тарифів на послуги з поводженням з побутовими відходами.

ДІЗНАВАЙТЕСЬ ВАЖЛИВІ НОВИНИ ПЕРШИМИ. ПІДПИСУЙТЕСЬ НА ОФІЦІЙНУ СТОРІНКУ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

З метою обізнаності про останні зміни у податковому законодавстві, оперативного отримання новин про діяльність Державної податкової служби України, електронні сервіси, анонси, роз’яснення, коментарі фахівців та оперативний доступ до іншої корисної інформації, Старосинявська державна податкова інспекція ГУ ДПС у Хмельницькій області пропонує платникам податків підписатися на офіційну сторінку Державної податкової служби України у Facebook fb.com/TaxUkrаine.

Деклараційна кампанія – 2021: декларування доходів від продажу власної сільськогосподарської продукції

Старосинявська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що з 1 січня 2021 року розпочалася деклараційна кампанія, у ході якої громадяни декларують доходи, отримані протягом 2020 року, і триватиме вона до 01 травня 2021 року.

Лікарняні і декретні фінансують Фондом у повному обсязі, однак наявні затримки у фінансуванні

Фонд соціального страхування України виплачує лікарняні та декретні у повному обсязі. Ми робимо все можливе, аби ви отримали допомогу якнайшвидше, однак сьогодні є затримки в строках фінансування.

"Залучення ресурсів та написання грантових заявок" – у Хмельницькому відбувся практикум для фахівців місцевих рад

У рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID у Хмельницькому регіональному відділенні АМУ відбувся онлайн-практикум з застосування законодавства на тему: "Залучення ресурсів та написання грантових заявок".

Переможемо COVID-19 разом!

На території Хмельницької області функціонує Комунікаційний центр з питань вакцинації проти COVID-19 при КНП «Хмельницький обласний центр громадського здоров’я».

Без подання довідкової єдиної звітності – лікарняних від ФСС не буде

За позицією ФСС, задля недопущення порушення прав застрахованих осіб на своєчасне отримання виплат, Мінфіном було запроваджено Розрахунок та додатки до нього, що містять персоніфіковані відомості, з типом «Звітний» як «Довідковий».