КОМУНГОСП НАДАЄ ПОСЛУГИ

Комунальне підприємство «Старосинявський комунгосп» повідомляє інформацію про надання підприємством послуг, а саме:

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилявка, с.Карпівці, с.Лисанівці, с.Паньківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі Старосинявської ОТГ, яке межує з населеним пунктом с.Олексіївка, с.Шрубків.

Всесвітній день безпеки та здоров’я

Через пандемію COVID-19 уряди країн, роботодавці, працівники та населення в цілому стикнулися з безпрецедентними викликами, пов’язаними з вірусом SARS-CoV-2, та численними наслідками, які він спричинив у сфері праці. Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), спрямованим на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Заставці, с.Щербані, с.Іванківці, смт.Стара Синява буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі Старосинявської ОТГ, яке межує з населеним пунктом с.Пилява, с.Паплинці, с.Чехи.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилява, с.Дубова буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі Старосинявської ОТГ, яке межує з населеним пунктом с.Пилявка, с.Бабино, с.Олексіївка, с.Пилява поле № 41.22.15.05.08.60; 61; 62; 65; 66; 67; 69; 70; 71; 73; 75; 76; 79; 80; 81; 82; 84; 89; 90; 91, с.Дубова № 41.22.15.01.01.01; 02; 03; 04; 05; 06; 08.

ОГОЛОШЕННЯ

ТОВ «Енселко Агро» повідомляє, що в с. Харківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро».

Платникам податків. Відвідування Центрів обслуговування платників в умовах карантину.

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що у нашій області із 7 квітня встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Обмеження діятимуть до 18 квітня 2021 року.

Державна податкова служба інформує

У зв’язку з оголошенням в Україні карантину, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», ДПС просить суб’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність у сфері реалізації пального тимчасово утриматись від відвідин центрів обслуговування платників податків щодо питання отримання ліцензій без нагальної потреби.

НІМЕЧЧИНА-Україна: Служба старших експертів

«Фонд німецької економіки з міжнародного співробітництва в Україні» пропонує корисну співпрацю громаді та підприємствам, що знаходяться на території громади, запрошуємо взяти участь у міжнародному Проекті SES – Cлужба Старших Експертів.