10 червня 2021 року набирає чинності Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”

10 червня 2021 року набирає чинності Закон України від 5 лютого 2021 року № 1217-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Заставці, с.Іванківці, с.Щербані, смт.Стара Синява буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро», яке межує з населеним пунктом с.Паплинці, с.Теліжинці.

Кожна застрахована особа має право на компенсацію втраченого заробітку за час тимчасової втрати працездатності

Кожна застрахована особа має право на компенсацію втраченого заробітку за час тимчасової втрати працездатності, догляду за хворими родичами, самоізоляції від COVID-19, на період відпустки по вагітності та пологах тощо. Страховий захист працівників забезпечується Фондом соціального страхування України.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилявка, с.Карпівці, с.Лисанівці, с.Паньківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі с.Пилявка, яке межує з населеним пунктом с.Миколаївка, с.Шрубків.

Фонд соціального страхуання інформує

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

Особливості відпустки без збереження заробітної плати під час карантину

Термін «карантинна відпустка» з’явився в Україні з березня 2020 року, коли Законом України від 17.03.2020 року №530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» було доповнено ст.26 Закону «Про відпустки» новою нормою, а саме: у разі встановлення Кабміном карантину час перебування у відпустці без збереження заробітної плати  на даний період не включається у обмежувальний термін, встановлений частиною першою цієї статті (не більше 15 календарних днів на рік).

Про перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам з 1 квітня 2021 року

Згідно абзацу 5 частини 4 статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області з 1 квітня 2020 року  проведено автоматичний перерахунок пенсій з дорахуванням страхового стажу, а в разі доцільності і заробітної плати, для 24065 працюючих пенсіонерів (або 25,2% від кількості працюючих пенсіонерів). З них отримали підвищення 7586 осіб (або 31,5% від перерахованих).

Обласна конкурсна комісія оголошує конкурс по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання

Обласна конкурсна комісія по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання.

Півтори сотні жителів Хмельниччини вже подбали про сплату за газ частинами

Аби зменшити платіжки за блакитне паливо під час опалювального сезону, 165 клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» вже обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Нова пропозиція компанії дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року, сплачуючи за газ рівними частинами. Ця можливість вже отримала позитивні відгуки від клієнтів. 

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Поділля Агропродукт» повідомляє пасічників району про те, що в с.Паплинці буде проведено обробку посівів озимого ріпаку із застосуванням пестицидів та агрохімікатів проти шкідників.