Не накопичуйте борги, зробіть звірку зі сплати податків!

Старосинявська  ДПІ  ГУ  ДПС у Хмельницькій області запрошує платників податків пройти звірку зі сплати податків. Така процедура дасть можливість платникам переконатися у відсутності заборгованості перед бюджетом, а у разі її наявності – запобігти подальшому накопиченню, вчасно сплативши борг.

ДОТАЦІЇ НА АВТОМАТИЧНІ УСТАНОВКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОЇННЯ

Департамент  розвитку  промисловості та агропромислового розвитку облдержадміністрації м.Хмельницький вул.Свободи,70, здійснює прийом документів на часткове відшкодування витрат на установку індивідуального доїння для фізичних осіб

ПОКАЗНИКИ ЛІЧИЛЬНИКІВ ПЕРЕДАТИ ДО 25 ЧИСЛА

До уваги жителів, які проживають на території Старосинявської селищної ради та є абонентами Комунального підприємства «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляємо вас про те, що згідно Наказу №190 від 27.06.2008р. «Про затвердження Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України»  Міністерства з питань житлово-комунального господарства України,  та договору про надання послуг з централізованого водопостачання (водовідведення)  відповідальність  за збереження  та цілісність  засобів обліку, пломб і деталей  несе абонент. 

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Поділля Агропродукт» повідомляє пасічників району про те, що в с.Паплинці буде проведено обробку посівів озимого ріпаку із застосуванням пестицидів та агрохімікатів проти шкідників.

ОГОЛОШЕННЯ

Старосинявська дільниця Старокостянтинівського відділення АТ «Хмельницькгаз» доводить до Вашого відома, що в зв'язку з проведенням будівельно-монтажних робіт по встановленню ШГРП на газопроводі високого тиску с. Пилява 01.06.2021 року буде припинено газопостачання до с. Бабино, с.Пилява, с.Миколаївка, с.Олексіївка, с.Пилявка, с.Карпівці, с. Лисанівці, с. Паньківці.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Харківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі території ОТГ, яке межує з населеним пунктом с.Харківці.

Всеукраїнський День Фермера

Всеукраїнський День фермера, масштабна виставка – фестиваль, в рамках якого вся Україна вперше відзначaтиме Всеукраїнський День Фермера з 16 по 18 червня м.Черкаси, КП « Черкаський аеропорт» вул.Смілявська,168.

Вікі любить Землю 2021. Фотографів і аматорів запрошують до участі у фотоконкурсі пам’яток природи

На переможців чекають цінні призи та можливість представити Україну на міжнародному етапі змагання.  З 1 по 30 червня пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи. 2021 року змагання організовується у 30 країнах.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилява буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі с.Пилява, яке межує з населеним пунктом с.Миколаївка, с.Дубова.