ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Агроінвестзерно» повідомляє про те, що в с.Щербані, с.Чехи, с.Нова Синявка, с.Буглаї, с.Дашківці буде проведено обробку посівів ріпаку із застосуванням інсектициду.

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР ЗДІЙСНИТИ ЗМІНУ ТАРИФУ НА ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ

На виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130 комунальне підприємство «Старосинявський ЦВ №1» доводить до відома споживачів, що має намір здійснити у 2021 році зміну тарифів на централізоване водопостачання.

КОНКУРС: Соціальний аграрний проєкт «МІЙ УРОЖАЙ-2020»

Соціальний аграрний проєкт «МІЙ УРОЖАЙ-2020», ініційований науково-технологічним центром «Агробіотех» має формат фотоконкурсу та проводиться у підтримку власників земельних ділянок, які власноруч вирощують овочі та фрукти і дбають про екологічність свого врожаю.

Старосинявський РС УДМС інформує: закінчився термін дії ID-картки – звертайтесь до Міграційної служби

Міграційна служба Хмельниччини рекомендує власникам ID-картки звернути увагу на термін дії документа, зокрема громадянам, які оформляли паспорт вперше по досягненню 14 років.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилява, с.Дубова буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі с.Пилява, яке межує з населеним пунктом с.Бабино, с.Миколаївка.

Як уникнути надмірних витрат на газ

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» допоможе клієнтам «Хмельницькгаз Збуту» зменшити платіжки за комуналку під час опалювального сезону.

До уваги мешканців Хмельниччини!

Головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області систематично проводяться сеанси телефонного зв’язку «гаряча» лінія з питань пенсійного забезпечення. Так, щовівторка (в робочі дні), з 10.00 до 12.00 год. на телефонні дзвінки мешканців області відповідатимуть представники керівного складу головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області згідно графіка.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Харківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі Старосинявської ОТГ, яке межує з населеним пунктом с.Харківці.

Увага! Перевірка системи оповіщення!

Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2021 році» 12 травня 2021 року з 10.00 до 12.00 години буде проведено комплексну перевірку системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд та включенням електросирен. На території Старосинявської селищної ради сигнал електросирени буде поданий засобами оповіщення Старосинявської дільниці мережі доступу 315/4 смт.Летичів Хмельницької філії ПАТ «Укртелеком».