«Тіньова» зарплата – маййбутнє без гарантій

Одним із принципів загальнообов’язкового державного соціального страхування є зацікавленість кожної працездатної особи у власному пенсійному забезпеченні при досягнені пенсійного віку.

До відома страхувальників щодо поетапного впровадження електронної форми листків непрацездатності

Доводимо до вашого відома, що 04.06.2021 набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено ряд документів:

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Карпівці, с.Лисанівці, с.Паньківці, с.Пилявка буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» посіви кукурудзи в урочищі с.Паньківці, яке межує з населеним пунктом с.Паньківці, с.Лисанівці, с.Карпівці.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Харківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі території територіальної громади, яке межує з населеним пунктом с.Харківці.

ОГОЛОШЕННЯ

Старосинявська дільниця Старокостянтинівського відділення АТ «Хмельницькгаз» доводить до Вашого відома, що в зв'язку з проведенням будівельно-монтажних робіт по встановленню ШГРП на газопроводі високого тиску с. Пасічна 14.06.2021 року буде припинено газопостачання до сіл Гречана, Пасічна, Рідкодуб, Харківці.

З червня розпочався перехідний період запровадження е-лікарняних

У червні розпочався перехідний період запровадження електронних листків непрацездатності, який триватиме до кінця серпня 2021 року. Протягом цього часу громадяни мають можливість отримати як електронний, так і паперовий листок непрацездатності.

10 червня 2021 року набирає чинності Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”

10 червня 2021 року набирає чинності Закон України від 5 лютого 2021 року № 1217-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Заставці, с.Іванківці, с.Щербані, смт.Стара Синява буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро», яке межує з населеним пунктом с.Паплинці, с.Теліжинці.

Кожна застрахована особа має право на компенсацію втраченого заробітку за час тимчасової втрати працездатності

Кожна застрахована особа має право на компенсацію втраченого заробітку за час тимчасової втрати працездатності, догляду за хворими родичами, самоізоляції від COVID-19, на період відпустки по вагітності та пологах тощо. Страховий захист працівників забезпечується Фондом соціального страхування України.