У залі Мшанецького Будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений знаменним датам. На урочистостях були присутні воїни АТО, військовослужбовці, учнівська молодь та жителі і гості села. В історії Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.

Фото без опису

14 жовтня - важлива дата в сіторії України та й Старосинявської громади. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника і захисниць України.

Як знак поваги перед пам'яттю і подвигом славних синів України - визволителів героїв небесної сотні й героїв АТО - всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих на війні та на майдані.

Зі святами привітав жителів села Мшанець та гостів заходу староста Ожарівського старостинського округу Олександр Давидов: ''Ці свята нерозривно пов'язані між собою, адже Божа Матір - заступниця покровителька наших козаків, захисників та захисниць нашої держави. Сердечно бажаю всім щастя, радості, добра та наснаги .»

Чудовим подарунком для присутніх в залі став святковий концерт, в якому взяли активну участь: Павлійчук Каріна, Павлійчук Олександра, Павлійчук Сергій, Павлійчук Аліна, Зіке Олександр, Лажевська Іванна, Подзем Даша, Подзем Віка, Подзем Олена, Ангеліна Горстка, Гумена Даша, Квашук Юля.

Щира подяка громадянам та керівникам агроформувань, які надали матеріальну допомогу: Сергію Кравчук, Юрію Кравчуку, Левицькому Богдану, Будкову Генадію, Пасічник Олександру, Лисюк Віктору, Давидову Олександру, Семенко Тетяні, Галущак Оксані, депутату селищної ради Олександру Борбичу.

До сьогодні вирішується доля і майбутнє України, але ми знаємо, що ми єдині. Хочеться вірити, що настане мир в усій Україні.

Фото без опису

 

Старосинявський Будинок культури.