Фото без описуШановні жителі Старосинявської громади! Ситуація на території Старосинявської територіальної громади станом на 15.00 - 08.03.2022 року контрольована.

За добу зафіксовано 7 сигналів повітряної тривоги.

Оперативний штаб ЦЗН та НС селищної ради працює в напруженому ритмі, цілодобово. Продовжуємо організовувати гуманітарну допомогу захисникам та переселенцям, передаємо необхідне у міста, де складно з ліками і товарами першої необхідності, допомагаємо укомплектовувати частини ЗСУ і тероборони.

Сприяємо забезпеченню надійного тилу і самі готуємося дати відсіч непроханим «гостям».

Ведемо тісну співпрацю з волонтерськими центрами громади та іншими. З цього приводу висловлюю слова вдячності за співпрацю та підтримку депутатам селищної ради, усім жителям громади, котрі долучилися до спільної справи, і працівникам освіти, культури (особливо жінкам) за приготування гарячих страв та випічки, збору всеможливої допомоги.  

Вкотре просимо не ігнорувати сирени та дотримуватися комендантської години – 21.00-06.00 год., пам’ятати про заборону на час воєнного стану продажу алкогольних товарів.

Усіх переселенців просимо зареєструватися у селищній раді, чоловікам від 18-60 років стати на облік у селищній раді чи місцевому відділенні військкомату.

Прохання – не панікувати і не падати духом!

Наші військові-захисники відбивають ракетні атаки на сусідній Старокостянтинів, які могли принести загрозу і нам. Ворог непередбачуваний у своїй паніці, тому найменше, що можемо зробити - спуститися у сховище і врятувати себе, підтримати наших на передовій, допомогти населенню. Кожен з нас докладає зусилля, які може, – і це вже велика допомога!

Все буде добре! Все буде УКРАЇНА!

Селищний голова                                       Віталій ЗДЕБСЬКИЙ