Фото без описуДорогі жінки Старосинявської територіальної громади!

Від щирого серця вітаю вас із березневим святом весни!
Цього року це свято нам усім доводиться зустрічати під час воєнного стану в країні, напруженій атмосфері захисту на території громади. І єдине найголовніше побажання для вас, дорогі жінки, мирного неба над головою, міцного здоров’я та благополуччя! Усе найдорожче і прекрасне, що є у нашому житті –  любов і сім’я, народження і щастя, радість і надія, пов’язане з жінкою. Міцного і надійного оберегу вам і вашим родинам!

Щиро дякую вам, дорогі жінки, за турботу, душевний спокій і затишок, допомогу, яку ви зуміли надати нашим захисникам за ці 13 днів війни і тривоги. Низький уклін вам, за те, що підтримуєте, готуєте запашні свіжі пироги, шиєте одяг, допомагаєте організовувати допомогу переселенцям, лікуєте, надаєте психологічну підтримку. Переконаний, що труднощі та негаразди минуться і ніщо не буде затьмарювати вашої посмішки.
Нехай доля постійно буде до вас доброю, нехай усюди вас супроводжують радість і удача, підтримка, розуміння і любов близьких людей. Міцного здоров’я вам і вашим родинам, дітям, онукам, щастя, добра і благополуччя у кожному домі і миру всім нам!

З повагою,

Селищний голова                                      Віталій ЗДЕБСЬКИЙ