ВВЕДЕННЯ В ДІЮ  ВОДОГОНІВ – ПИТАННЯ №1 У СЕЛАХ ГРОМАДИ

ВВЕДЕННЯ В ДІЮ ВОДОГОНІВ – ПИТАННЯ №1 У СЕЛАХ ГРОМАДИ

Водопостачання – основа життєдіяльності у населених пунктах громади. Про це постійно наголошувалося на зборах громадян у селах, які провів селищний голова Віталій Здебський; більшість жителів вносили пропозиції будувати водогони, очищати свердловини та налагодити в селах водопостачання.

У ПИЛЯВІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ЖИТЕЛЯМИ СІЛ

У ПИЛЯВІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ЖИТЕЛЯМИ СІЛ

У Пиляві відбулася зустріч селищного голови Віталія Здебського із жителями сіл Пилява, Олексіївка, Миколаївка. Участь в обговоренні взяли: начальник юридичного відділу апарату селищної ради Ігор Шевчук, в.о.начальника відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради Наталія Дзюба, в.о. старости сіл Пилява, Олексіївка, Олександрівка, Миколаївка, Вишневе Любов Назаренко та близько 120 жителів сіл.

ВІДБУЛАСЯ 29-та  СЕСІЯ  ГРОМАДИ

ВІДБУЛАСЯ 29-та СЕСІЯ ГРОМАДИ

У селищній раді проходило пленарне засідання 29-ої чергової сесії селищної ради, яке провів голова громади Віталій Здебський. Участь в роботі сесії взяли: 19 депутатів селищної ради, які розглянули 35 питань порядку денного сесії та прийняли відповідні рішення; в.о. старост сіл, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств селищної ради, представники організацій та жителі громади, чиї питання розглядалися на сесії.

КОМІСІЯ ЗАПРОПОНУВАЛА НА РОЗГЛЯД СЕСІЇ  ДОДАТКОВІ ПИТАННЯ

КОМІСІЯ ЗАПРОПОНУВАЛА НА РОЗГЛЯД СЕСІЇ ДОДАТКОВІ ПИТАННЯ

У селищній раді більше 4-ох годин працювала постійна депутатська комісія з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, яку провів голова цієї комісії Олег Лучіцький за участі шести депутатів селищної ради, членів комісії. Розглянули усі питання, запропоновані на розгляд 29-ої чергової сесії селищної ради, та запропонували внести в порядок денний сесії такі питання:

МОЖЛИВЕ  ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

МОЖЛИВЕ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

У роботі комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій РДА (ТЕБтаНС) та районного оперативного штабу з координації робіт з попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій,пов’язаних з погіршенням погоди в зимовий період 2018 року взяв участь завідувач сектором мобілізаційної роботи та з питань цивільного захисту населення Старосинявської селищної ради Анатолій Скакун.

ВІДВІДАЛИ  РОДИНИ  У  МШАНЦІ

ВІДВІДАЛИ РОДИНИ У МШАНЦІ

Працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради здійснено плановий виїзд в село Мшанець. В ході роботи відвідано 3 сім’ї, в яких виховується 9 дітей: дві сім’ї, де мати виховує дитину сама та одна сім’я, де жінка готується стати матір’ю.

РОБОТИ  РОЗПОЧАТО З УКОМПЛЕКТУВАННЯ ЦНАПу

РОБОТИ РОЗПОЧАТО З УКОМПЛЕКТУВАННЯ ЦНАПу

Старосинявська ОТГ розпочала роботи із реалізації проекту Центру надання адміністративних послуг, який буде розміщено у приміщенні комунального підприємства селищної ради «Старосинявський РБК».

ПОСИЛЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА НЕСПЛАТУ АЛІМЕНТІВ

ПОСИЛЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА НЕСПЛАТУ АЛІМЕНТІВ

07.12.2017 року Верховною Радою було прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів» за № 2234-19(2234-VIII), який набере чинності 06.02.2018 р.