Фото без описуУ кожному селі навесні розпочинаються заходи із благоустрою та «боротьба» із стихійними сміттєзвалищами. Наразі селищною радою розпочато місячник благоустрою та очистки населених пунктів громади, який стартував 08 квітня і триватиме по 08 травня включно.

Аналізуючи стан благоустрою у селах громади, факти кажуть самі за себе, що благоустрій та охайність на території сіл, вулиць, парків, скверів  у багатьох напрямках залежить від самих мешканців та їх культури і виховання…  Ми живемо в непростий час воєнного стану, проте маємо зібрати усі зусилля для подальших дій прибирання територій та взаємної підтримки.

Фото без описуПрацівники селищної ради долучилися до акції благоустрою, висаджуючи квіти, обрізаючи дерева, упорядковуючи території біля парку Матері і дитини, в центрі селища, пам’ятних місць: біля знаку чорнобильцям, загиблим Героям АТО, афганцям. Перші дні благоустрою розпочали організовувати старости, діловоди населених пунктів громади.

У рамках проведення  дня благоустрою територій населених пунктів працівниками КП «Старосинявський комунгосп» (керівник Ігор Федорчук) вже кілька днів поспіль проводяться роботи із упорядкування території площ, тротуарів у смт Стара Синява: здійснено обрізку сухостою дерев, обкошування території, вивезення сміття.

Прохання: не смітіть! Будьте охайними, бережіть чистоту довкілля!

                                                                                         Відділ комунального майна, ЖКГ та інфраструктури, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи