Фото без описуСтаном на 16.00 29 квітня 2022 року ситуація у громаді контрольована. Минає 65-а доба війни в Україні. Дякуємо нашим захисникам і Богу за ці пережиті дні.

Безперебійно працюємо в тилу: все для фронту, все для Перемоги. Вічна Пам’ять Героям і всім мирним жителям, котрі загинули в Україні від рук нелюдів.

  • Кожного ранку, о 9:00 громада бере участь в національній хвилині мовчання за всіх українців, чиє життя забрала війна з росією. За військових, рятувальників, цивільних, дітей, медиків та волонтерів;
  • продовжуємо співпрацю з низкою благодійних організацій, щоб залучити якомога більше ресурсів. На базі селищної ради щоденно продовжують роботу два координаційні центри з надання гуманітарної допомоги переселенцям у приміщенні колишнього кінотеатру «Зоря», (надають дитяче харчування, продукти, дитячі речі та засоби гігієни, одяг).
  • Наразі продовжуємо приймати нових переселенців з міст Маріуполя, Северодонецька, Луганська, Кривого Рогу, Запоріжжя та Донецька.
  • Отримали транші гуманітарної допомоги для переселенців від: Благодійного Фонду «Повір у себе», Благодійної організації «Благодійний Фонд «Сучасна Україна», парафії Христа Царя Всесвіту Римо-Католицької Церкви м.Хмельницького (настоятеля о.Миколи Лучинського), ДП ДГ «Пасічна», польської благодійної організації «STAY SAFE UA», Благодійному Фонду «Розвиток Поділля» та ПрАТ «Хмельницькрибгосп». Глибоко вдячні за підтримку на надану допомогу нашим переселенцям.
  • Громада продовжує жити в умовах воєнного стану. Підприємства критичної інфраструктури працюють. Прошу усіх керівників та організацій, жителів навести благоустрій на прилеглих територіях, не складувати побутові відходи в не призначених для цього місцях.
  • Висловлюю вдячність усім жителям громади, хто допоміг з організацією продуктів харчування, за надання підтримки захисникам та гуманітарної допомоги нашим переселенцям;
  • продовжуємо формувати вантажі з необхідною допомогою для мешканців міст, по яких окупанти завдають жорстоких ударів.

Згуртованість та спільна мета сьогодні дуже важливі складові. Будьте розсудливі! У цій війні всі рівні, й кожен, хто допомагає українському народу мужньо стояти, - вже герой та геройка!

Ми з вами сьогодні працюємо в тилу для Перемоги! Наше головне завдання - мобілізувати для цього всі можливі ресурси.

Все буде добре! Слава ЗСУ! Все буде УКРАЇНА!

Селищний голова