Фото без описуПідтримуючи акцію «За чисте довкілля» на території Старосинявської громади старости населених пунктів разом із мешканцями продовжують працювати над благоустроєм територій населених пунктів. За участю жителів села та старости Йосипівського старостинського округу Івана Луценка здійснено заходи із благоустрою в с.Уласово-Русанівка – прибрано території біля місцевого ФАПу та парку.

Продуктивними були години благоустрою на вул. Сидоришина в с. Йосипівка, де спільними зусиллями прибрано територію. «Хочу подякувати небайдужим жителям села Уласово-Русанівка, які знайшли час для благоустрою центральної частини нашого села. Усім ВАМ ДЯКУЮ і вірю, що такими спільними зусилями ми зробимо село Уласово-Русанівка зразковим і найкращим!»- староста Іван Луценко.

Здійснено прибирання територій, прилеглих до місць сільських закладів населених пунктів сіл Лисанівці та Паньківці працівниками культури. За участю жителів цих сіл здійснено заходи із прибирання вулиць, спільно із старостою Григорієм Брицьким.

Активну участь в благоустрої села Цимбалівка взяли: Мазур Альона, Дичкун Саша, Омелянська Інна, Сугоняко Роман, Сугоняко Світлана, Шило Софія, Шило Ілля - переселенці, Козлик Світлана, Козлик Юлія, Русецький Казимир та Сергій, Русецький Альбін, працівники Будинку культури це Жомірук Світлана та Макеєва Валентина. «Щиро вдячні за допомогу в проведенні благоустрою всім, хто прийшов і підтримав, дякую за допомогу ТОВ "Слов'янське 5", котрі привезли 2 мішка вапна» - староста Сергій Козлик.

«У прибиранні належної нам території брали участь жителі села Пилявка: Ніна Панчук, завклуб Світлана Рикун, завбібліотекою Оксана Собко, жителька села Жана Гусар надавала послуги гужовим транспортом по вивезенню сміття. Вдячна усім за підтримку! Разом ми об’єдналися і навели лад на своїй території»- староста Віра Котик.

Активно долучилися до благоустрою місцевого кладовища жителі с.Заставці, організованого старостою Заставецького старостинського округу Володимиром Матіяшем. Залучено техніку КП «Старосинявський комунгосп» для подрібнення гілок на щепу.

Роботи з благоустрою підтримали жителі с.Івки спільно із старостою Володимиром Бортником. Матеріалами для наведення благоустрою допомогли ФГ «Таєнчук», одноосібники-аграрії Микола Ніколайчук та Анатолій і Петро Сопрун.

Ми переживаємо непрості часи воєнного стану в країні… Проте життя продовжується, і навіть під час війни ми маємо зібрати власні зусилля для наведення благоустрою.

Дні благоустрою продовжуються на території громади в усіх населених пунктах.

Фото без описуФото без опису

Відділ комунального майна, ЖКГ та інфраструктури,

цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи.